پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

میزان تخلفات صندوق ذخیره فرهنگیان مشخص شد

رئیس کمیته تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان از تأیید گزارش این کمیته در کمیسیون آموزش مجلس خبر داد.

کد خبر :17861 آذر 21, 1396
چاپ
35 Views
0 نظر
 به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ، جبار کوچکی نژاد از نهایی شدن گزارش کمیته تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان در کمیسیون آموزش و تحقیقات خبر داد و گفت: طی جلسه امروز (سه شنبه، ۲۱ آذرماه) نمایندگان کمیسیون آموزش و تحقیقات با اتفاق آراء این گزارش را تائید کردند لذا فردا برای قرائت در صحن به هیات رئیسه مجلس ارسال خواهد شد.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از آنجا که گزارش کمیته تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان تخلفات را به خوبی روشن، شفاف و موشکافی کرده است، نمایندگان کمیسیون آموزش به اتفاق آراء با آن موافقت کردند لذا پس از این دستگاه قضا باید اقدامات لازم را در جهت پیگیری مسیر تخلفات انجام دهد.

این نماینده مردم در مجلس دهم از محرز شدن تخلف ۱۵ هزار میلیارد تومانی مالی در صندوق ذخیره فرهنگیان خبر داد.

وی افزود: قوه قضاییه همان طور که بابت اختلاس ۳ هزار میلیارد تومانی امیر منصور آریا، وی را به پای چوبه دار کشاند، باید برای تخلف مالی بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومانی در صندوق ذخیره فرهنگیان نیز اشد مجازات را در نظر بگیرد چرا که مردم و فرهنگیان از قوه قضا اشد مجازات را برای عاملین و اختلاس کنندگان انتظار دارند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × پنج =

جدیدترین

  • بهره‌برداری از طرح‌های گازرسانی رامسر با اعتبار ۵۳۰ میلیارد تومان
  • مساجد محور آگاهی‌بخشی حقوقی و صیانت از ارزش‌های اجتماعی باشند
  • ایران در قلب شطرنج ژئوپلیتیک جهان نقش‌آفرینی می‌کند
  • تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
  • پاسخ هرگونه خطای محاسباتی دشمن، منطقه‌ای و گسترده خواهد بود
  • «انتظار پویا» نبض بیداری ملت
  • ۲۲ بهمن با حضور همیشگی مردم پرشورتر از همیشه
  • راه شهدا با حضور مردم زنده می‌ماند
  • برای خلق حماسه‌ای دیگر
  • مازندران در خط حضور؛ خروشان در مسیر انقلاب
  • مبارزه و خدمت دو مسیر جدانشدنی بود
  • خدمات قضایی بدون وقفه ادامه دارد
  • ایرانِ پس از انقلاب، نماد عزت شد
  • مازندرانی‌ها ۳/۵ همت کالابرگ‌ خرید کردند
  • برخورد قاطع با گران‌فروشی در اولویت است
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت