وی تصریح کرد: محتوای تبلیغات انجامشده کاملاً دروغ بوده و علم پزشکی این تبلیغات را به هیچ عنوان تأیید نمیکند.
این متخصص پوست و مو ادامه داد: در این زمینه از طریق انجمن پوست و موی ایران نامههایی جهت اطلاعرسانی به وزارت بهداشت ارسال شده است که متأسفانه هیچ پاسخ شفافی از این طرف این نهاد به ما داده نشده است.
ایمانی خاطرنشان کرد: معاونت سازمان غذا و داروی سابق نیز طی مصاحبهای اعلام کرده بود که ورود محصولات فاقد مجوز سازمان غذا و دارو به بازار و تبلیغات کذب برای محصولات دارای مجوز از این سازمان تخلف محسوب میشود.
این متخصص پوست و مو تصریح کرد: این موضوع نشانگر این است که این محصولات حتی اگر از سازمان غذا و دارو مجوز دریافت کرده باشند بر اساس قوانین نظام پزشکی بههیچوجه اجازه تبلیغات ندارند. تبلیغ این محصولات نه تنها غیرقانونی بوده، بلکه محتوای این تبلیغا نیز غیرمجاز و کذب است.
عضو هیأت مدیره انجمن متخصصین پوست ایران با اشاره به قانون نظام پزشکی گفت: طبق این قانون وظایف و اختیاراتی را مجلس به سازمان نظام پزشکی داده است که بر اساس آن تبلیغ داروها و ذکر خواص درمانی در تبلیغات مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در رسانههای عمومی ممنوع است.
وی در پایان گفت: همچنین بر اساس این قانون آگهی و تبلیغات داروها و خواص درمانی آنها درصورتیکه صرفاً برای پزشکان باشد، بلامانع است اما مشاهده میکنیم که این شرکتها برخلاف قانون اقدام به تبلیغات این شامپو و محصولات در ملاءعام میکنند.