پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

افتخاری: ۲۰ میلیارد تومان از بدهی‌ها پرداخت شد

سید رضا افتخاری در گفت‌وگو با پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، جلسه امروز (شنبه) مدیران عامل سه باشگاه استقلال، پرسپولیس و تراکتورسازی با مسعود سلطانی‌فر را مثبت ارزیابی کرد و گفت: جلسه بسیار خوبی...

کد خبر :17031 آبان 28, 1396
چاپ
10 Views
0 نظر
 به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، مدیرعامل باشگاه استقلال از پرداخت ۲۰ میلیارد تومان از بدهی‌های این باشگاه طی دو سال گذشته خبر داد و گفت: سبک کردن این حجم از بدهی‌ها در تاریخ باشگاه استقلال بی نظیر است.

سید رضا افتخاری در گفت‌وگو با پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، جلسه امروز (شنبه) مدیران عامل سه باشگاه استقلال، پرسپولیس و تراکتورسازی با مسعود سلطانی‌فر را مثبت ارزیابی کرد و گفت: جلسه بسیار خوبی بود که گزارش اقدامات باشگاه در خصوص اخذ مجوز حرفه‌ای را به وزیر ارائه دادیم. طی چند ماه اخیر بخش عمده‌ای از بدهی‌های خود را پرداخت کرده‌ایم. بدهی‌هایی که طی ۱۰- ۱۲ سال گذشته انباشته شده بود با تدبیر و رایزنی تعیین تکلیف شد. در دوره مدیریت دکتر سلطانی‌فر بازیکنان و مربیان برای تعیین تکلیف بدهی‌ها دعوت شدند و موج خوبی در بین آنها ایجاد شد و احساس کردند که مورد توجه قرار گرفته‌اند.

وی از بدهی تعداد معدودی از افراد خبر داد که طی روزهای آتی با مذاکره تعیین تکلیف خواهد شد.

افتخاری در ادامه باگلایه از برخی رسانه‌ها در انتشار اخبار منفی و بعضاً کذب و ایجاد روحیه منفی در بین هواداران و بازیکنان، اظهار داشت: اگر قرار باشد خبری را به هواداران بدهیم، خود این کار را از مراجع رسمی و مشخص انجام خواهیم داد، حتی اگر به نفع ما نباشد. هیچ موقع به هواداران دروغ نگفته و نخواهیم گفت و این مساله در مذاکرات ما با بازیکنان و مربیان نیز تاکید شده است.

وی خاطرنشان کرد: شرایط کنونی باشگاه استثنایی است. این که بدهی انباشته شده ۱۲ سال گذشته در مدتی کوتاه پرداخت شود نشدنی و غیرقابل باور است. همه باید کمک کنند تا تفاهم خوبی صورت گیرد و این مشکل به صورت ریشه‌ای حل شود. اگر این سه باشگاه نتوانند جواز حرفه ای گری را بگیرند چه کسی متضرر خواهد شد؟ هیچ کس از این اتفاق سود نخواهد برد؛ بنابراین تمام تلاش ما این است که در این بازه زمانی مرحله به مرحله پیش برویم که خوشبختانه تا این‌جا توانسته‌ایم با اقدامات مثبتی که انجام شده رضایت فدراسیون و AFC را جلب کنیم.

وی در ادامه با تقدیر از بازیکنانی که باشگاه را یاری کردند، اظهار کرد: تعدادی از بازیکنان با گذشت از ۶۰ درصد مطالباتشان به معنای واقعی باشگاه را همراهی کردند اما تعدادی هم مقاومت کردند و وکلایشان قول گرفتن ۱۰۰ درصد طلب را داده بود که ما از همین جا می‌گوییم، پرداخت این حجم بدهی‌ها در این فرصت کوتاه نشدنی است.

سید رضا افتخاری پرداخت این مطالبات را نه در این روزها بلکه به سال گذشته ارجاع داد و گفت: از سال پیش از بازیکنان و مربیان برای تسویه و تعیین تکلیف بدهی‌ها دعوت کردیم که آمار آن به موقع منتشر خواهد شد. بدهی‌های باشگاه تمام نشده اما به مراتب سبک‌تر شده و در حال سبک سازی است. خوشبختانه از زمانی که من به این باشگاه ورود کردم یک ریال بدهی نداشته‌ایم بلکه طبق آخرین آمار نزدیک به ۲۰ میلیارد تومان بدهی‌های گذشته را پرداخت کردیم. همین که ریالی برای نسل‌های آینده بدهی به یادگار نگذاشته‌ایم خود، کار بزرگی است.

مدیرعامل باشگاه استقلال با بیان این که “سال گذشته بین ۸۰ تا ۱۰۰ درصد پول بازیکنان را پرداخت کرده و قرارداد جدید بسته‌ایم،” گفت: متاسفانه در گذشته این گونه عمل نشده و ما، ده‌ها چک برگشتی را که دست اشخاص حقیقی و حقوقی بود جمع آوری کردیم.

افتخاری در ادامه درباره شکایات بازیکنان به کنفدراسیون فوتبال آسیا اذعان کرد: هر بازیکنی که به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت ببرد، به فدراسیون فوتبال ارجاع داده می‌شود. فدراسیون نیز این شکایت را به کمیته‌های مختلف می‌دهد تا بررسی شود و ممکن است حتی شکایت به‌جایی نباشد. ما از بازیکنانی که رقم‌های بزرگ طلب دارند می‌خواهیم نه در مقابل باشگاه بلکه در کنار ما برای سربلندی استقلال و ورزش کشور گام بردارند.

مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال در پایان در خصوص بازنشستگی خود گفت: فعالیت من مشمول قانون بازنشستگی نمی‌شود چرا که کارت ایثارگری خود را به سازمان بازنشستگی کل کشور ارائه داده‌ام.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + 13 =

جدیدترین

  • تأکید بر احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه های دسترسی
  • آغاز هفتمین رویداد تولید محتوای بسیج مازندران در قائم‌شهر
  • ترک‌فعل در حوزه جنگل و هوای پاک مشهود است
  • داغ شدن هشتگ قافله‌فاطمی هم‌زمان با تشییع شهدای گمنام
  • سرعت پیری باید متوقف شود
  • اصلاحات تازه برای بازنشستگان و کالابرگ در راه است
  • جامعه امروز بیش از هر زمان نیازمند تفکر بسیجی است
  • مازندران در سراشیبی خاموش جمعیت
  • از قنات تا چاه عمیق
  • شبکه ایران یاران جوان بازوی عملیاتی سمن‌ها در کشور
  • رامسر یک گام تا احیای پروازهای پایدار
  • اجرای طرح توانمندسازی ایثارگران در ۸ استان کشور
  • دود بی‌تفاوتی بر فراز مازندران
  • نمایشگاه دستاوردهای روستایی
  • وقتی یک سوزن اُمید می‌شود
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت