وی با بیان اینکه برای تحقق این دو امر باید عزمی همگانی در همه دستگاههای دولتی، تشکلها و بخش خصوصی ایجاد شود، افزود: همه دستگاههای اجرایی استان باید این دو اولویت مهم را سرلوحه کار خود قرار دهند و به همین منظور و برای حصول نتیجه مطلوب، جلسات کارگروه اشتغال و رفع موانع تولید بهصورت هفتگی در سطح استان برگزار میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران خاطرنشان کرد: در موضوع اشتغال باید از منابع کشوری و استانی که در اختیار داریم، حداکثر استفاده را برای دریافت تسهیلات داشته باشیم.
این مسئول با بیان اینکه برای بسته حمایتی رونق تولید در سطح کشور ۳۰ هزار میلیارد تومان در قالب سرمایه در گردش، بازسازی و نوسازی واحدهای صنعتی و تولیدی پیشبینیشده است، گفت: سهم استان مازندران بالغبر ۷۵۰ میلیارد تومان است.
خیریانپور در ادامه با اشاره به اینکه از محل طرح تکاپو ۲۰ هزار میلیارد تومان در سطح کشور پیشبینیشده، متذکر شد: سهم استان مازندران ۶۱۸ میلیارد تومان با دو الی پنج درصد یارانه است.
وی همچنین به قریب ۱۳۰ میلیارد تومان سهم استان مازندران از محل بند دال تبصره ۱۶ قانون بودجه که تحت عنوان خوداشتغالی و مشاغل خانگی است، اشاره و اضافه کرد: در همین راستا ۳۲ میلیارد تومان تحت عنوان خوداشتغالی و مشاغل پشتیبان در اختیار اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان قرار دارد که سهم تنکابن یک میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان است.
معاون استاندار مازندران با بیان اینکه ۴۱ درصد از سهمیه استان پرداخت شده است، تصریح کرد: ۴ هزار و ۸۹۱ نفر به بانکهای عامل معرفی و تا امروز ۲ هزار و ۶۴ نفر توانستند از تسهیلات بند دال قانون بودجه استفاده کنند.
این مسئول با اشاره به تسهیلات ۵۴ میلیارد تومانی منابع روستایی، گفت: این امر توسط دفتر روستایی استانداری مازندران در حال انجام است.
خیریانپور سهم مازندران از محل منابع ۱٫۵ میلیارد دلاری طرح توسعه روستایی، حدود ۶۰۰ میلیارد دلار اعلام و تصریح کرد: باید پیگیریهای لازم برای جذب این اعتبارات انجام شود.
وی به جذب اعتبارات تملک داراییها، منابع داخلی بانکها، سرمایههای بخش خصوصی تأکید کرد و افزود: سهم استان مازندران در سرمایهگذاری خارجی ۶۷۰ میلیارد دلار است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران به ظرفیتهای متعدد شهرستان تنکابن اشاره کرد و گفت: گردشگری، صنایع تبدیلی، محصولات کشاورزی، گلوگیاه، گیاهان دارویی و… ظرفیت و فرصتهای خوب این شهرستان است که باید بهخوبی از آن برای ایجاد اشتغال استفاده کرد.
این مسئول متذکر شد: امسال باید ۹۷۰ هزار اشتغال در سطح کشور ایجاد شود که سهم استان مازندران ۴۳ هزار و شهرستان تنکابن ۲ هزار و ۶۳۱ نفر است.
خیریانپور با اشاره به طرحهای مختلف بسته رونق تولید، کشاورزی، روستایی، کارورزی، تکاپو عنوان کرد: ۱۵ هزار نفر ثبت سامانه رصد اشتغال شدند که ۷۷۸ نفر آن از تنکابن بوده و هزار و ۴۶۰ نفر نیز جویای کار در این شهرستان هستند.
وی در پایان گفت: مدیران باید برای تحقق توسعه استان و تحقق اقتصاد مقاومتی، کارگروههای ویژه اشتغال را برگزار کنند تا با شناخت بهتر از ظرفیتهای موجود شهرستان خود، در صدد معرفی این ظرفیتها و فرصتها به سرمایهگذاران باشند.