پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

افشاگری عضو شورای شهر بابلسر علیه شورا/ واگذاری خودرو به اداره دولتی! +تصویر

انتشار تصویر یک نامه اداری و تذکری سرگشاده از سوی یکی از اعضای شورای اسلامی شهر بابلسر در فضای مجازی، موجی از گمانه‌زنی‌ها را به دنبال داشته...

کد خبر :15677 آبان 7, 1396
چاپ
2 Views
0 نظر
افشاگری عضو شورای شهر بابلسر علیه شورا/ واگذاری خودرو به اداره دولتی! +تصویر

به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، در روزهای اخیر، انتشار تصویر یک نامه اداری و تذکری سرگشاده از سوی یکی از اعضای شورای اسلامی شهر بابلسر در فضای مجازی، موجی از گمانه‌زنی‌ها را به دنبال داشته است.

با وجود انتشار این نامه اداری که در آن از واگذاری یک دستگاه خودرو به یکی از دستگاه‌های اجرایی شهرستان، که خود برابر قانون بودجه دولتی دریافت می‌کند، هیچ واکنش رسمی را از سوی دیگر اعضای شورا به دنبال نداشت.

از سویی گمانه‌زنی‌ها و از سویی چند سوال بی‌پاسخ مطرح می‌شود:

۱- آیا تمامی اعضای شورای اسلامی شهر بابلسر از واگذاری خودرو به این دستگاه اجرایی خبر داشته‌اند و یا فقط تعداد اندکی مطلع بوده‌اند؟

۲- به نظر می‌رسد عدم وحدت‌رویه و اتحاد نظر در شورای اسلامی شهر بابلسر، امری است که بیش از گذشته منافع مردم شهر را تحت الشعاع خود قرار می‌دهد.

۳- انگیزه واگذاری یک دستگاه خودرو، آن هم به ارگانی که از دولت، برابر قانون بودجه دریافت می‌کند چیست؟

۴- آیا با وجود این اختلاف نظر، بودجه‌هایی دیگری نیز خلاف نظر و یا بدون اطلاع سایر اعضای شورای شهر، در جایی دیگر هزینه شده است؟

۵- با اینکه اعضای شورای شهر، از منتخبان مردم و به عنوان امانت‌دار، باید همواره به دنبال احقاق و استیفای حقوق مردم شهر باشند، منشاء عدم اطلاع یک یا چند نفر از اعضای شورا از واگذاری خودرو یا امثال‌هم به دستگاه‌های دولتی در کجاست؟

۶- آیا صرفاً تصمیم این واگذاری از سوی رئیس شورا صورت گرفته است؟ که اگر چنین باشد، پس رای مردم بی‌اثر و تشکیل جلسات در شورای شهر بدون دلیل خواهد بود، و اگر با نظر و تصویب سایر اعضای شورا اتفاق افتاده است، چرا پس از تصویب و واگذاری خودرو این موضوع رسانه‌ای شده است؟

اعضای شورای شهر بابلسر، با توجه به اعتماد مردم بر این جایگاه تکیه زده‌اند، انتظار مردم شهر بابلسر شفاف‌سازی درباره این موضوع مطرح شده است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − دوازده =

جدیدترین

  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • مشارکت ۲۳ میلیاردی مازندرانی‌ها در «نذر قربانی»
  • سگ‌گردانی در مازندران ممنوع شد
  • مگس‌ها و زخم قربانیان فضای مجازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت