پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

حد نصاب نرسیدن دانش آموزان علت تعطیلی برخی مقاطع در اشکورات است/ آمادگی حمایتهای جانبی برای ادامه تحصیل دانش آموزان در شهر را داریم

فرماندار رامسر گفت: کلاسهای مدرسه سپارده در مقاطع ابتدایی و راهنمایی دایر بوده و در مقطع دبیرستان بعلت به حد نصاب نرسیدن دانش آموز کلاسها دایر نیست و اگر دانش آموزی بخواهد ادامه تحصیل دهد آموزش و...

کد خبر :15635 آبان 7, 1396
چاپ
48 Views
0 نظر

به گزارش رامسر نوین، فرماندار رامسر با بیان اینکه خدمات دولت در بخش آموزش و پرورش اشکور مطلوب و قابل توجه است گفت: کلاسهای مدرسه سپارده در مقاطع ابتدایی و راهنمایی دایر بوده و در مقطع دبیرستان بعلت به حد نصاب نرسیدن دانش آموز کلاسها دایر نیست.

محمد آزاد گفت: آمادگی حمایتهای جانبی در خصوص عدم ترک تحصیل و ادامه تحصیل دانش آموزان از سوی آموزش و پرورش وجود دارد و در صورت تمایل دانش آموزان عملی می شود.

در ادامه رئیس آموزش و پرورش رامسر با بیان اینکه سپارده بعلت عدم امکانات کافی و به حد نصاب نرسیدن تعداد دانش آموزان مقطع دبیرستان ندارد گفت: این روستا فقط در مقاطع ابتدایی و راهنمایی فعال بوده و در روستاهای تمل، میج، سپارده و یازن هر کدام ۸ دانش آموز دارند.

محمد صادق امینی نیا اظهار کرد: اگر تعداد دانش آموزان در این روستا به حد نصاب برسد به تدریس در مقطع دبیرستان کمک خواهیم کرد.

وی افزود: آموزش و پرورش آمادگی دارد چنانچه دانش آموزی قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر داشته باشد در رامسر با حمایت و امکانات آن را عملی کند.

وی تصریح کرد: در تنکابن مدرسه شبانه روزی وجود دارد و امکان انتقال این دانش آموزان به این مدرسه نیز وجود دارد.

به گزارش رامسر نوین، عضو شورای اسلامی روستای سپارده با بیان اینکه در سپارده یک مدرسه وجود دارد و یک مدرسه جدید در حال ساخت است گفت: مدرسه سپارده مشکل فضای آموزشی ندارد و دارای ۲۰ دانش آموز است.

نادر کیایی تصریح کرد: دانش آموزان انگیزه خوبی برای درس خواندن دارند و در این راه نیازمند حمایت دولت هستیم تا دانش آموزان از روستاها به شهر مهاجرت نکنند.

خبر: جلال کمالی

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + 17 =

جدیدترین

  • پشت‌پرده تروریسم دی‌ماه ۱۴۰۴ روشن شد
  • لزوم اصلاح مدل دهک‌بندی در جامعه
  • ناو آمریکایی را به قعر دریا می‌فرستیم
  • تجلیل مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از دست‌اندرکاران برگزاری آیین سنتی تیرماه سیزده در جواهرده
  • در آغوشِ سوگ و بیداری
  • وقتی میدان، «ذهن» بود نه خیابان!
  • ۲۵۶۱ روستا و ۸ هزار کرسی در مازندران
  • تشدید نظارت بر بازار رامسر در آستانه ماه رمضان
  • محدودیتی برای واردات کالاهای اساسی نداریم
  • گام بلند مازندران برای مدیریت پسماند
  • بازار مازندران در امنیت؛ سفره مردم در صیانت
  • باران زمستانی مهمان رامسر شد
  • وارونگی ارزش‌های انقلاب در رسانه‌های معاند
  • «آرمادای ترس» واشنگتن در آزمون ۴۷ ساله شکست خورد
  • بهره‌برداری از طرح‌های گازرسانی رامسر با اعتبار ۵۳۰ میلیارد تومان
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت