پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

کرباسیان: توسعه حوزه معدن۵۰ میلیارد دلار سرماینه نیاز دارد

رئیس هیات عامل ایمیدرو حوزه معدن و صنایع معدنی را برای توسعه نیازمند حدود ۵۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری دانست.

کد خبر :13837 اسفند 1, 1395
چاپ
59 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از ایسنا، مهدی کرباسیان امروز در همایش معرفی فرصت های همکاری معدنی ایران و فنلاند ضمن بیان اینکه فنلاند ایران را در زمان تحریم های ظالمانه تنها نگذاشت، با اشاره به همکاری های مشترک ایران و فنلاند در سال های گذشته گفت: تاکنون پروژه های مختلفی با شرکت فنلاندی اتوتک در ایران در حوزه مس و سنگ آهن -حتی در زمان تحریم- انجام شد که از آنها تشکر می کنیم و همکاری خود را با این شرکت ادامه خواهیم داد. از جمله این پروژه ها، طرح تازه به تولید رسیده گندله سازی سیرجان است.

وی ادامه داد: اکنون ما پروژه های زیادی در حوزه سنگ آهن، مس و غیره داریم که سرمایه گذاران فنلاندی می توانند در این طرح ها فعال شوند. امسال مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران تفاهم نامه ای در بخش پژوهش با سازمان زمین شناسی فنلاند منعقد کرد و زمینه همکاری فراهم شد.

رئیس هیات عامل ایمیدرو در ادامه اظهار امیدواری کرد که با توجه به حجم بالا اکتشافاتی که انجام شده و این که تا سال های ۲۰۱۷ – ۲۰۱۸ اکتشافات ۲۵۰ هزار کیلومتر تکمیل خواهد شد، فنلاندی ها برای ادامه اکتشاف این پهنه ها ورود کنند.

در ادامه این همایش میکا نیکانن – رییس سازمان زمین شناسی فنلاند- با بیان این که فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری های خارجی در ایران وجود دارد، گفت: باید انگیزه بیشتری برای سرمایه گذاران ایجاد کنید تا برای اجرای طرح های معدنی به ایران بیایند. ما می توانیم داده های بسیار خوب معدنی و نیز روش های جمع آوری آن ها را در اختیارتان قرار دهیم. همچنین می توانیم فناوری های مربوطه را به ایران منتقل کنیم.

همایش آشنایی با فرصت های همکاری معدنی ایران و فنلاند با حضور مقامان معدنی دو کشور و شرکتهای بزرگ معدنی فنلاند در محل سازمان توسعه معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) برگزار شد که از جمله شرکت های حاضر متسو (metso)، جی تی کی(GTK)، معدنکاری فنلاند(Mining Finland)، اتوتک(Outotec)، پویری(Poyry)، میلی سکوند (Millisecond)، ‌ اسلیپنر (Sleipner)، اس آی اس یو( SISU) و ‌هارلا (HAARLA) بودند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + 7 =

جدیدترین

  • مدافعان حرم، درس‌آموختگان مکتب اهل بیت (ع) بودند
  • آرامش در بازار رامسر، با نظارت میدانی و تأمین کالا
  • رئیس سازمان بسیج مستضعفین به شهادت رسید
  • خون امام خامنه‌ای در رگ‌های ملت جریان دارد
  • چهارشنبه‌سوری متفاوت در مازندران+فیلم
  • ملت ایران با وحدت و ایمان بر تهدیدات پیروز شد
  • توزیع ۳۵۱۷ تن نهاده های دامی درسال ۱۴۰۴ در رامسر
  • (بدون عنوان)
  • راه نجات منطقه اتحاد ملت‌های مسلمان است
  • تغییر دکترین دفاعی ایران تا برتری در میدان موشکی
  • حماسه روز قدس الهام‌بخش آزادی‌خواهان جهان شد
  • رهبر بصیر، آرمان علی (ع) را زنده می‌کند
  • همبستگی اجتماعی میوه درخت «سلامت معنوی» است
  • غرفه و دکه های بین راهی بدون مجوز فعالیت نداشته باشند
  • بازار بر وفق مراد؛ خبری از صف‌های طولانی نیست
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت