به گزارش نیمه پر رامسر به نقل از بلاغ، علیمحمد شاعری در هفدهمین همایش ملی برنج اظهار کرد: با توجه به اینکه کشاورزان در آستانه تصمیمگیری برای کشت برنج هستند با کاهش تعرفه تیر خلاص به تولید داخل زده شد و گرایش و میل تصمیمگیران به سمت واردات است.
وی با بیان اینکه ممنوعسازی محصولات تراریخته بدون ضابطه است، ادامه داد: میلیونها تن محصول تراریخته بدون هیچگونه برچسبگذاری وارد میشود.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه واردات محصولات تراریخته بدون هیچگونه آزمایش در گمرکات انجام میشود و نمونهبرداری بر خطرپذیری آنها نمیشود، خاطرنشان کرد: وزارت جهاد کشاورزی، بهداشت و گمرک هیچگونه حساسیتی بر واردات محصولات تراریخته ندارند.
وی با اشاره به ممنوعیت بهرهبرداری صنعتی و تجاری، گفت: مقاومتهای زیادی در این زمینه انجام شد و اعتقاد ما بر این است منابع جنگلی در شمال کشور تنگ شد و کیفیت و مساحت جنگل از دست رفت.
نماینده مردم شرق مازندران در مجلس ادامه داد: از سال سوم برنامه ششم توسعه، هیچگونه مزایدهای در طرح جنگلداری کشور نخواهیم داشت و طرحهای جنگلداری که اکنون وجود دارد به پایان برسد به دولت اجازه تمدید نخواهد داد.
شاعری اظهار کرد: وقتیکه صادرات واردات و جنگلها حساب شده نباشد یقیناً تولید فلج کنندهای خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه هر کشور و شهر و روستای پایدار نشاندهنده مدیریت خوب است گفت: دچار سوء مدیریت مفرط شدیم.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: هویت برنج خارجی را از دست دادیم و اگر بحث صادرات داشته باشیم همه میلنگند و زمانیکه بحث صادرات باشد همه میآیند.
شاعری در پایان خاطرنشان کرد: بعد از گذشت سه ماه از خسارت سنگینی که به باغداران وارد شده خبری از اختصاص پول برای جبران خسارت مرکبات به کشاورزان داده نشده است.