به گزارش نیمه پُر رامسر، علی عباسی طی گفتوگویی اظهار کرد: در نه ماهه نخست سال جاری تعداد ۵۰ نفر بر اثر مسمومیت با قرص برنج در مازندران جان خود را از دست دادند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که آمار فوتیها ۳۹ نفر بودند، ۲۸ درصد افزایش داشت.
وی افزود: در نیمه سال جاری از کل فوتیهای مسمومیت با قرص برنج در مازندران، ۲۷ نفر زن و ۲۳ نفر مرد بودند.
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران با اعلام اینکه شهرستانهای ساری با ۱۴ و بابل با ۱۳ فوتی به ترتیب بیشترین آمار تلفات قرص برنج را به خود اختصاص دادهاند، گفت: این در حالی است که آمار مسمومیت با قرص برنج در شهرستانهای نور، رامسر، فریدونکنار، سوادکوه و بابلسر هر کدام یک فوتی گزارش شده است.
عباسی با بیان اینکه میزان مصرف قرص برنج در مازندران در خردادماه رشد بیشتری داشت، خاطرنشان کرد: ۹ مورد مصرف قرص برنج در خرداد، ۶ مورد در اردیبهشت و تیر ماه و سه مورد در مردادماه ثبت شد.
وی با ابراز نگرانی از وضعیت استفاده از قرص برنج در بین افراد متاهل، اضافه کرد: ۲۹ نفر از افراد فوت شده متاهل و مابقی مجرد بودند و افراد با سنین ۲۱ تا ۳۰ سال با ۱۷ مورد در صدر مصرفکنندگان قرص برنج قرار دارند.
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران بیان کرد: افراد با رده سنی ۳۱ تا ۴۰ سال با ۱۰ مورد و سنین ۶۱ سال به بالا و کمتر از ۱۶ سال هر کدام با یک فوتی ناشی از مسمومیت با قرص برنج گزارش شده است.
عباسی در پایان گفت: طی سالهای گذشته و طبق آمارهای موجود شاهد کاهش تلفات قرص برنج در استان بودیم، به نحوی که در سال گذشته این آمار با کاهش ۳۶ درصد مواجه بود، در سال جاری آمار مسمومیت با قرص برنج مجدد روند افزایشی را در پیش گرفته و شاید همین امر اعمال تدابیر ویژه و سختگیرانهتر برای جلوگیری از ورود غیرقانونی قرص برنج به کشور و ممنوعیت فروش آن را دو چندان میکند.