به گزارش نیمه پر رامسر، اعتراض شدید اولیای دانش اموزان در فضای مجازی و همچنین درگیری و سروصدای آنها در برخی از خیاطی هایی که لباس های دانش آموزان را دیر تحویل می دهند یا لباس آنها را تنگ و گشاد آماده می کنند و تماس جمعی از آنها ما را بر آن داشت تا موضوع را پیگیری کنیم.
نخست شهروندی که یکی از خیاطی هایی لباس دانش آموزان را آماده می کند در جنب منزل وی واقع است با ارسال تصاویری از تجمع اولیا در کنار این خیاطی عنوان کرد: بد قولی دوزنده لباس مدرسه موجب ازدحام مردم در پاساژ رحیمی کتالم و این امر موجب سلب آسایش ما شده است.
وی که نخواست نامش منتشر شود ادامه داد: یک هفته اعصاب برایمان نمانده است.
نیاستی اولیای دیگری نیز در تماسی به ما گفت: متاسفانه علی رغم بدقولی خیاطی مورد وثوق اداره آموزش و پرورش رامسر، لباس های تحویل داده شده یا تنگ است یا گشاد و این امر باعث شده دانش آموزمان باز هم منتظر باشد تا لباس هم اندازه تنشان تنظیم شود.
وی گفت: متاسفانه با برنامه ریزی غلط اداره آموزش و پرورش رامسر در ابلاغ دوخت لباس به خیاطی ها، باعث شده دانش آموزان بگویند تا لباس مدرسه ام آماده نشود به مدرسه نخواهم رفتم.
این در حالی است که دو روز تا آغاز سال تحصیلی بیشتر زمان نمانده و خیاطی نیز به علت ازدحام و مراجعه جمع زیادی از اولیا بد قولی می کند.
یوسف طالشی نیز در فضای مجازی نوشت: بیشتر از دوماه است، خیاطی ما را سر کار گذاشته و هنوز لباس دخترم حاضر نشد، یعنی ما اختیار پول خودمون را هم نداریم؟
طالش عزیزی همچنین در اظهار نظری گفت: من نمی دانم این مدیران بر اساس کدام بخشنامه یا دستورالعمل اولیا را وادار به این کار می کنند که حتما باید در یک جا لباس دوخته شود؟ این مسئله برای آبروی آموزش و پرورش خوب نیست.
اما در کنار این اظهار نظر ها و عصبانیت اولیا و بدقولی خیاط و شاید سهل انگاری آنها به سراغ محمد صادق امینی نیا، مدیر آموزش و پرورش رامسر رفتیم و نظر وی را در خصوص این مشکلات پرسیدیم.
رییس آموزش و پرورش رامسر: در سال های آتی با صنف خیاطان رامسر قرارداد نمیبندیم
مدیر آموزش و پرورش رامسر ضمن اشاره به عملکرد بد صنف خیاطان رامسر در آماده سازی البسه دانش آموزان این شهرستان و نارضایتی های گسترده مردم گفت: در سال های آتی با صنف خیاطان رامسر قرارداد نمیبندیم
وی گفت: با توجه به اعتراض صنف خیاطان رامسر مبنی بر اینکه چرا شما کارهای خیاطی لباس دانش آموزان را به خارج شهرستان واگذار می کنید و از خیاطی های شهرمان استفاده نمی کنید ما نیز تصمیم گرفتیم این کار را امسال به آنها واگذار کنیم.
امینی نیا افزود :بر این اساس صنف طی قراردادی با سازمان دانش آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مازندران ا ین کار را پذیرفتند مبنی بر اینکه آنها قبول کردند که نظر اولیای دانش اموزان را تامین کنند.
مدیر آموزش و پرورش رامسر اضافه کرد: صنف خیاطان به ما قول داد که ما به اندازه کافی نیرو برای خیاطی لباس دانش آموزان داریم و هیچ گونه تاخیری برای تحویل نداریم.
وی گفت: صنف خیاطان هرگونه مسئولیتی در خصوص اعتراض اولیای دانش آموزان را باید بپذیرد و کوتاهی خیاطان باعث شده اداره آموزش و پرورش شهرستان زیر سوال برود.
وی در پایان گفت: متاسفانه به دلیل عملکرد نامطلوب صنف خیاطان رامسر در سال های بعدی با آنها قرار داد نخواهیم بست.
با این حال در تماسی با رئیس صنف خیاطان نظر وی را نیز در این خصوص جویا شدیم.
رییس صنف خیاطان رامسر: همکارانم مشغول آماده کردن لباس های عروسی اند
کرامتی در این باره گفت: ما در زمینه آماده کردن لباس دانش آموزان در رامسر، با استان قراردادی تنظیم کردیم که تنهارخیاطان شهرستان را به آنها معرفی کنیم.
وی گفت: ما چهل خیاط رامسری را معرفی کردیم و به دلیل اینکه فرصت کم بود و خیاطان توانایی انجام کار را نداشتند تنها ۵ نفر مسئولیت دوخت لباس دانش آموزان در رامسر را قبول کردند.
وی گفت: ما یک آگهی مبنی بر اینکه هر خیاطی که می تواند به دوخت لباس دانش آموزان کمک کند به ما اطلاع دهد را نیز منتشر کردیم ولی متاسفانه فرصت مناسبی برای خیاطان نبود.
وی ادامه داد :یکی از دلایل کمبود زمان، نزدیک شدن به ایام محرم باعث شده که عروسی ها به صورت فشرده برگزار شود و همکاران من مشغول آماده سازی لباس های مجلسی هستند.
کرامتی ادامه داد: ابلاغ دوخت لباس دانش آموزان حدود ۲۵ تیر و شروع کار ۱۰ الی ۱۵ مرداد بود و باید ابلاغیه دوخت باید از پایان سال تحصیلی گذشته انجام می شد تا خیاطان فرصت کافی برای دوخت داشته باشند.
وی گفت: دیر مراجعه کردن اولیا برای دوخت لباس نیز مزید بر علت شد تا در این ایام باعث ایجاد ازدحام در چند خیاطی مورد نظر باشیم.
با این حال چیزی که در این بین مورد نظر است بلاتکلیفی دانش آموزان و خانواده هایشان در آغاز سال تحصیلی است که انتظار می رود هر چه زودتر نهاد های مربوطه نسبت به این مشکل اقدامی داشته باشند.
البته با تمام این تفاسیر انتظار می رفت مسئولان آموزش و پرورش شهرستان و صنف خیاطان چاره ای بیاندیشند تا جلوی ناراحتی اولیا و همچنین دانش آموزان را گرفته و از خیاطان نیز انتظار می رفت به جای پرداختن به لباس عروس و مجلسی، اولویت کاری خود را به دانش آموزان اختصاص دهند.
هر چند به گفته رئیس صنف خیاطان درآمد دوخت لباس دانش آموزان از لباس مجلسی بیشتر است.