به گزارش نیمه پُر رامسر، حسین سروری در گفت گویی با خبرنگار ما اظهار کرد: مسابقات پخت غذا توسط آشپزهای استانها با حضور داوران ملی از بخشهای اصلی جشنواره سفره ایرانی و با حضور داوران ملی انجام می شود.
وی افزود: ۵۰ غرفه برای عرضه و پخت انواع غذاهای محلی و رستورانها در قالب بخش و رستورانها به عنوان بخش بیرونی جشنواره و در دو قسمت در بام سبز رامسر برگزار می شود.
فرماندار رامسر بیان کرد: این جشنواره از ۳۰ تیر الی اول مرداد در تله کابین رامسر با حضور آشپزهای حرفه ای استانهای گیلان، قزوین، گلستان و مازندران برگزار می شود.
وی افزود: رستورانداری در ۲۷ غرفه به عنوان بخش حاشیه ای جشنواره است که استانها از این فرصت برای معرفی و نمایش تولیدات بومی و سنتی استفاده می کنند.
سروری در پایان گفت: کارگاههای آموزشی و علمی هر روز صبح و بازدید عمومی از ساعت ۱۷ الی ۲۳ در این جشنواره برگزار شده و اجرای موسیقی با حضور گروههای آیینی با غذاهای بومی و برپایی نمایشگاه صنایع دستی از جمله برنامه های جشنواره سفره ایرانی در رامسر است.