به گزارش نیمه پُر رامسر، شمس الله شریعت نژاد پس از بازدید سایت زباله رامسر در محور اشکته چال جواهرده درگفت گویی با خبرنگار ما اظهار کرد: زباله یکی از عوامل آلاینده منابع طبیعی و محیط زیست در سالهای اخیر بوده و در غرب مازندران که منطقه ویژه گردشگری و طبیعت گردی است شرایط ویژه و با مشکل محدودیت اراضی و شیوه سنتی امهای زباله روبرو هستیم.
وی افزود: با توجه به رطوبت بالا و نوع خواب شیب و تراکم بالای جمعیت منطقه ناچار باید به سیستمهای مدرن برای مدیریت پسماند مجهز شویم.
نماینده مردم رامسر، تنکابنو عباس آباد در مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطر نشان کرد: در سالهای اخیر اقداماتی انجام شد که موثر واقع نشد و با جلسات متعدد مشخص شد که باید به یکی از دو سیستم دستگاه زباله سوز که برق از آن گرفته شده و یا سیستم هاضم که در آن از تکنولوژی نانو بهره می گیرد، استفاده شود.
وی در همین زمینه افزود: برای امهای ۳۰۰ تن زباله در روز باید همگرایی ایجاد شده و یک مکان مناسب ایجاد شود و هزینه ترانسفرد و حمل و نقل کاهش پیدا کرده و شرایط زیست محیطی در آن لحاظ شود و باعث متحمل شدن فشار به یک شهر نشود.
وی اعلام کرد: شرکت مدیریت پسماند برای سه شهرستان غرب مازندران متناسب به تولید این منطقه با سهامداری خود شرکت بدون اینکه شهرداری ها ادعا کنند که همکاری ندارند، با انتخاب سهامدار و هیات مدیره و شرکت طرف قرارداد دستگاه زباله سوز که ۳۰% دستگاه چینی و ۴۰% آلمانی و ۴۰% تولید ایران است با هزینه سرمایه گذار شخصی به مبلغ ۱۳۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است.
شریعت نژاد اظهار کرد: با سرمایه گذار توافق شده که این هزینه را پرداخت کند و شرط اول این است که برق ۵ مگابایتی که از دستگاه زباله سوز تامین میشود را دولت خریداری کرده و با حمایت استاندار مازندران با سرمایه گذاری و مشارکت در این طرح عملی خواهد شد.
وی در پایان گفت: تامین ۳۰۰ تن زباله برای رامسر مقدور نبوده و برای مشارکت سرمایه گذار و جانمایی محل آن اقدام می کنیم.