پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

معضل بیکاری از مهمترین مشکلات کشور است/ جوانان باید به سمت خوداشتغالی و کارآفرینی بروند

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی رامسر گفت: دولت قصد کوچک کردن بدنه خود را دارد در نتیجه جوانان باید به سمت خوداشتغالی و کارآفرینی بروند و در کنار تحصیل، فن و حرفه ای را بیاموزند تا شغل ایجاد...

کد خبر :10745 اردیبهشت 10, 1395
چاپ
30 Views
0 نظر

به گزارش نیمه پر رامسر، عبدالرحمان حلاجیان در گفتگویی ضمن تبریک هفته کار و ارج نهادن به مقام کارگر دلیل نام‌گذاری روز جهانی کار را اعتصاب کارگران در شهر شیکاگو در سال ۱۸۶۶ عنوان کرد و گفت: هرساله تمام جهان این روز را پاس می‌دارند.

وی افزود: کارگران قشر سخت‌کوش جامعه هستند و باید تمام تلاش خود را بکنیم تا بتوانیم خدمات خوب و در خور شأن این عزیزان را برایشان فراهم کنیم.

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی رامسر اظهار کرد: کارگران قشری هستند که به درستی دیده نمی‌شوند و مورد تقدیر قرار نمی‌گیرند در صورتی که اگر بهترین طرح نیز توسط نخبگان و مهندسین ارائه شود بدون وجود کارگران طرح‌ها به سرانجام نخوانده رسید و توسعه کشور امکان‌پذیر نمی شود.

این مسئول با اشاره به حقوق و مزایا کارگران خاطرنشان کرد: حقوق کارگران در سر ماه در حد شرایط اقتصادی جامعه نیست و شرمنده خانواده خود می‌شوند و زمانی می‌توان روز کارگر را تبریک گفت که کارگران به حق متعارف و متناسب شرایط اقتصادی خود برسند.

حلاجیان تصریح کرد: معضل بیکاری در جامعه و نبود شغل برای افراد تحصیل‌کرده از مشکلاتی است که امروزه کشور ما با آن دست و پنجه نرم می کند و باید برای رفع هر چه سریعتر این معضل راه های کارشناسی شده و درست را در دستور کار قرار داد.

وی در همین رابطه افزود: دولت قصد کوچک کردن بدنه خود را دارد در نتیجه جوانان باید به سمت خوداشتغالی و کارآفرینی بروند و در کنار تحصیل حرفه ای را بیاموزند و شغل ایجاد کنند.

وی در پایان با اشاره به برخی برنامه‌های هفته کارگر گفت: همایش پیاده‌روی، ورزش صبحگاهی و همایش بزرگ کارگری از برنامه‌های این اداره در هفته کار و کارگر است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × پنج =

جدیدترین

  • باران زمستانی مهمان رامسر شد
  • وارونگی ارزش‌های انقلاب در رسانه‌های معاند
  • «آرمادای ترس» واشنگتن در آزمون ۴۷ ساله شکست خورد
  • بهره‌برداری از طرح‌های گازرسانی رامسر با اعتبار ۵۳۰ میلیارد تومان
  • مساجد محور آگاهی‌بخشی حقوقی و صیانت از ارزش‌های اجتماعی باشند
  • ایران در قلب شطرنج ژئوپلیتیک جهان نقش‌آفرینی می‌کند
  • تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
  • پاسخ هرگونه خطای محاسباتی دشمن، منطقه‌ای و گسترده خواهد بود
  • «انتظار پویا» نبض بیداری ملت
  • ۲۲ بهمن با حضور همیشگی مردم پرشورتر از همیشه
  • راه شهدا با حضور مردم زنده می‌ماند
  • برای خلق حماسه‌ای دیگر
  • مازندران در خط حضور؛ خروشان در مسیر انقلاب
  • مبارزه و خدمت دو مسیر جدانشدنی بود
  • خدمات قضایی بدون وقفه ادامه دارد
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت