پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

ماهی قرمز ۱۰۰۰ تا ۵۰۰۰ تومان

با نزدیک شدن به نوروز ۹۴، بازار ماهی قرمز سفره‌های هفت سین ایرانیان هم رنگ بوی دیگری به خود گرفته و هر قطعه ماهی قرمز بسته به اندازه آن هزار تا ۵۰۰۰ تومان فروخته می‌شود که البته باید به توصیه‌های...

کد خبر :4150 اسفند 20, 1393
چاپ
2 Views
0 نظر

به گزارش نیمه ی پر، ماهی قرمز یا حوض یکی از زیباترین و نخستین ماهیانی است که به دست بشر اهلی شد و پس از پرورش و تکثیر گونه‌های مختلف آن در امپراطوری چین، ژاپن، اروپا، آمریکای شمالی و تمامی نقاط دنیا، هم اکنون بیش از ۱۰۰ واریته مختلف آن به جهانیان معرفی‌ شده است.

مرتضی افراسیابی، مدیرکل پرورش ماهیان آب شیرین سازمان شیلات نیز در این زمینه به ایسنا گفت: در سال گذشته حدود ۱۸۰ میلیون قطعه انواع ماهی پرورشی در کشور تولید شد که سهم ماهی قرمز در این میان حدود ۳۰ میلیون قطعه بود. اما امسال میزان تولید ماهیان پرورشی به حدود ۲۰۰ میلیون قطعه رسید و تولید ماهی قرمز نیز به حدود ۴۰ میلیون قطعه افزایش یافت.

در این میان بازار ماهی قرمز در فاصله ۱۰ روز تا سال نو، داغ شده و هر قطعه ماهی بسته به اندازه آن هزار تا ۵۰۰۰ تومان فروخته می‌شود که چندان منطقی به نظر نمی‌رسد، چرا به گفته مسئولان سازمان شیلات قیمت منطقی برای هر قطعه ماهی قرمز نهایتا ۲۰۰۰ تومان است.

اما همین ماهیان قرمز به ظاهر زینتی و زیبا می‌توانند در صورت رعایت نکردن اصول و نکات بهداشتی در خرید و نگهداری بیماری‌های باکتریایی قابل انتقالی برای انسان مانند عفونت های آئروموناسی، عفونت‌های فلاووباکتریایی، پزودوموناس فلوروسنس، عفونت‌های ادواردزیلایی، یرسینیوز، عفونت‌های نوکاردیایی، سل ماهی، انواع ویبریوها و استرپتوکوکوزیس به ارمغان بیاورند که البته بر اساس پایش‌ها و گزارش‌های سازمان دامپزشکی از روند پرورش و تکثیر این گونه ماهیان زینتی تا کنون گزارش های مستدلی از وقوع این بیماری ها در ماهیان قرمز گزارش نشده است.

البته همواره در همین ایام توصیه‌هایی از سوی مسئولان سازمان شیلات و دامپزشکی برای چگونگی انتخاب ماهی قرمز سالم و بهداشتی مطرح می‌شود که می‌توان به خرید از مراکز معتبر و تحت نظارت و کنترل شهرداری و دامپزشکی به جای فروشندگانی که ماهی‌ها را به صورت متراکم و در محل و در شرایط نامناسب بهداشتی و زیستی نگهداری می‌کنند، اشاره کرد.

همچنین ماهی قرمز باید دارای ظاهر و تحرک مناسب و شنای متعادل باشد و مردم باید از خرید ماهیان قرمزی که دارای علائم و نشانه‌هایی مانند باله‌های تاخورده و جمع شده، لکه‌های پنبه در اطراف دهان یا سطح بدن، زخم یا لکه‌های سفید متمایل به خاکستری یا قرمز روی سطح بدن، لبه باله‌هایی خورده و سائیده شده، چشم‌های بیرون زده به صورت یکطرفه یا دوطرفه و پولک‌های ریخته هستند، خودداری کنند.

مرجع : ایسنا

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + نه =

جدیدترین

  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • مشارکت ۲۳ میلیاردی مازندرانی‌ها در «نذر قربانی»
  • سگ‌گردانی در مازندران ممنوع شد
  • مگس‌ها و زخم قربانیان فضای مجازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت