پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

ورود سامانه بارشی به غرب کشور از پس فردا

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش پراکنده باران طی امروز، پنج شنبه(۲۸ بهمن ماه) در برخی نقاط استان‌های گیلان، زنجان، قزوین، ارتفاعات البرز مرکزی و غربی، همچنین در برخی...

کد خبر :23712 بهمن 28, 1400
چاپ
70 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از ایسنا ، صادق ضیاییان در گفت‌وگویی در این باره اظهار کرد: بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده نگری امروز، پنجشنبه(۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۰) در برخی نقاط استان‌های گیلان، زنجان، قزوین، ارتفاعات البرز مرکزی و غربی، همچنین در برخی نقاط استان کرمان، بارش پراکنده و وزش باد پیش بینی می‌شود.

وی افزود: در روز جمعه(۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۰) در بیشتر مناطق کشور جوی آرام حاکم است و فقط در نوار مرزی آذربایجان غربی بارش پراکنده رخ می‌دهد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با بیان اینکه در روز شنبه(۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۰) نیز جوی پایدار در کشور حاکم است، تا اینکه به تدریج از بعد از ظهر با نفوذ تدریجی سامانه‌ای بارشی به غرب کشور، در برخی نقاط غرب و شمال غرب بارش پراکنده شروع می‌شود گفت: یکشنبه(اول اسفند ماه ۱۴۰۰)، در غرب و جنوب غرب کشور، دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و غربی، برخی نقاط شمال غرب، برخی نقاط گیلان و مازندران، شمال فارس، غرب اصفهان و مرکزی بارش باران و برف رخ می‌دهد.

ضیاییان افزود: شدت بارش در زاگرس مرکزی است. در ارتفاعات و مناطق سردسیر به صورت برف و در جنوب غرب و برخی مناطق غرب، به صورت رگبار و رعدوبرق و وزش باد خواهد بود. روز دوشنبه (دوم اسفندماه ۱۴۰۰) گستره بارش مناطقی از مرکز، شمال شرق و همچنین سواحل شمالی کشور را در بر خواهد گرفت و به تدریج بارش در شمال غرب، کاهش می‌یابد.

وی ضمن پیش بینی اینکه شدت بارش در لرستان، ایلام، کرمانشاه، شمال و شرق خوزستان، غرب اصفهان، چهارمحال و بختیاری و همدان و مرکزی است گفت: لازم به ذکر است پنجشنبه و جمعه ارتفاع موج در خلیج فارس و غرب تنگه هرمز افزایش می یابد. تا شنبه در شمال غرب، شمال شرق و دامنه‌های جنوبی البرز، ۳ تا ۶ درجه افزایش دما و در سواحل شمالی کشور، تا شنبه، حدود ۷ تا ۱۰ درجه، افزایش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا وضعیت جوی پایتخت طی سه روز آتی را نیز اعلام کرد و گفت: دمای هوای تهران امروز، پنج شنبه در بیشترین حالت به ۱۱ و در کمترین حالت خود به ۴ درجه سانتیگراد می‌رسد و آسمان نیمه ابری، همراه با گاهی وزش خواهد بود. دمای تهران فردا، جمعه در کمترین و بیشترین حالت خود بین ۱۲ و ۳ درجه سانتیگراد متغیر است و آسمانی نیمه ابری تا ابری همراه با غبار صبحگاهی و گاهی وزش باد را تجربه خواهد کرد. همچنین پس فردا، شنبه، دمای هوا بین ۱۵ و ۴ درجه سانتیگراد متغیر و قسمتی ابری همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 9 =

جدیدترین

  • رویه‌های نادرست برچیده شود
  • وقتی شکوه، زمان می‌طلبد
  • دیدار مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران با فرماندار رامسر
  • مردم مازندران با کالابرگ حدود ۱۱ همت خرید کردند
  • مجاهدی که ۵ سال در اوج گمنامی جهاد کرد
  • اشغال ۸۳ درصدی مراکز اقامتی مازندران
  • مردم پس از ۴۷ سال درباره انقلاب چه می‌گویند؟
  • چرا مردم ۴۷ سال با انقلاب ماندند؟
  • ۳۰ شب ایستادگی؛ دست برتر با ایران
  • دستور ویژه برای کنترل قیمت‌ها و یکسان‌سازی نرخ‌ها
  • ما با یزیدیان بیعت نمی‌کنیم
  • کمبودی در تأمین مرغ و کالاهای اساسی نداریم
  • فرسایش «سرمایه اجتماعی» در سایه‌ غیبت‌های مصلحتی
  • میزبانی از بیش از ۷۰۰ هزار نفرشب تا ۱۰ فروردین
  • دریابان تنگسیری بر اثر شدت جراحات به لقاءالله پیوست
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت