پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

پرداخت ۸۱۷ میلیارد ریال از مطالبات مؤسسات درمانی مازندران

مدیرکل بیمه سلامت مازندران گفت: با تخصیص اعتبار از سوی سازمان بیمه سلامت ایران، ۸۱۷ میلیارد ریال از مطالبات مؤسسات درمانی طرف قرارداد استان پرداخت...

کد خبر :23448 دی 19, 1400
چاپ
48 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، محمدرضا میرزایی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: با تخصیص اعتبار از سوی سازمان بیمه سلامت ایران و در ادامه پرداخت های منظم سازمان بیمه سلامت به موسسات درمانی طرف قرارداد ، در دی ماه مبلغ ۸۱۷ میلیارد ریال از مطالبات مؤسسات درمانی استان شامل نسخه نویسی الکترونیک، بیمارستانهای دولتی دانشگاهی، بیمارستانهای غیر دولتی دانشگاهی(خصوصی)، پزشکان خانواده شهری، پزشکان خانواده سطح یک روستایی، داروخانه ها(نسخه پیچی الکترونیک) پرداخت شد.

وی بیان کرد: در این ماه از این مبلغ، حدود  ۳۹  میلیارد ریال بابت نسخه نویسی الکترونیک و ۸۲  میلیارد ریال بابت نسخه پیچی الکترونیک پرداخت شد.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران در ادامه با بیان این که در پیاده سازی و اجرای پروژه نسخه نویسی الکترونیک در استان به پیشرفت های خوبی رسیدیم، تصریح کرد: با تعامل بسیار خوب دانشگاههای علوم پزشکی و موسسات درمانی طرف قرارداد پروژه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در حال اجرا است و استان مازندران از نظر اجرای طرح های سازمانی جزو استانهای پیشرو کشور است.

وی افزود: این طرح منجر به تسریع روند ارائه خدمات درمانی، کاهش هزینه‌ها و مدیریت منابع، شفافیت در رسیدگی و بررسی خدمات ارائه شده به بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت و همچنین صرفه جویی در مصرف کاغذ و تنظیم هوشمند اسناد رسیدگی بر اساس قوانین بیمه گری می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران در پایان یادآور شد: با توجه به این که در آغاز پروژه نسخه نویسی الکترونیک در استان هستیم ، تلاش می کنیم تا با همراهی خوب موسسات درمانی طرف قرارداد، بیمه شدگان  کمترین دغدغه ای برای دریافت خدمات سلامت نداشته باشند و مردم در گام اول بهتر است برای دریافت خدمات سلامت به پزشک خانواده خود مراجعه کنند تا اگر نیاز به خدمات تخصصی بود، توسط پزشک خانواده به متخصص مربوطه ارجاع داده شوند.

گفتنی است حدود نیمی از جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت مازندران قرار دارند و در صندوقهای مختلف بیمه ای از خدمات این سازمان بهره مند می باشند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + بیست =

جدیدترین

  • آمادگی کامل رامسر برای میزبانی از مسافران
  • آغاز مرحله سوم کالابرگ از امروز
  • سکوت در برابر دشمنان همراهی با ظلم است
  • تامین معیشت مردم در اولویت
  • برخورد قضایی با کم‌کاری و ترک فعل‌ مدیران
  • ‌هشدار سپاه کربلا نسبت به عملیات روانی اسرائیل
  • حضور پرشور مردم نشان از دلدادگی ملت ایران است
  • مازندران در مدار خدمت برای پذیرایی از هموطنان
  • هیچ‌گونه مذاکره‌ای با آمریکا نخواهیم داشت
  • حماسه‌ای از وفاداری و انتقامِ مردم دیار علویان
  • پاسخ به هرگونه تهدید قاطع است/ تشکیل شورای موقت رهبری در دستور کار
  • امام شهیدمان سرباز تمام و کمال امام زمان (عج) بود
  • حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند
  • کاهش التهابات اولیه در پمپ بنزین های رامسر
  • اولتیماتوم شورای عالی امنیت ملی به هرگونه همکاری با دشمن
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت