پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

قصد دشمنان در فتنه ۸۸ تشویش اذهان عمومی و منحرف کردن ذهن مردم بود

فرمانده سپاه رامسر گفت:قصد دشمنان در فتنه ۸۸ تشویش اذهان عمومی و منحرف کردن ذهن مردم بود .

کد خبر :23328 دی 5, 1400
چاپ
47 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین ، سرهنگ محمدرضا خمسیه در دومین جلسه ستاد برگزاری مراسم ۹ دی و سالگرد شهادت شهید سرافراز اسلام سردار حاج قاسم سلیمانی با بیان اینکه از فرصت های پیش روی و ظرفیت های زمانی جهت پاسداشت و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی استفاده شود گفت: در فتنه ۸۸ خیلی ها تلاش داشتند با سردمداری استکبار جهانی با تشویش اذهان عمومی مردم را منحرف کنند که بخاطر دیانت و اعتقادات عمیق و روحیه ولایتمداری در مردم نقشه های دشمنان نقش بر آب شد.

وی با اشاره به اینکه با آتش زدن پرچم امام حسین ماهیت فتنه گران مشخص شد که مردم بصورت خودجوش به میدان آمدند تصریح کرد: مردم انقلابی و همیشه در صحنه بخاطر اعتقاد راسخ به مکتب اهل بیت و سید الشهدا با رهبری حضرت امام خمینی ره و رهبر معظم انقلاب اسلامی امام خامنه ای بیش از چهار دهه پای آرمانهای انقلاب اسلامی ایستادند.

وی افزود: این مسیر با وعده الهی محقق خواهد شد و با توجه به شرایط مناسب تجمع ۹ دی با غبار روبی از گلزار شهدای بهشت زینبیه آغاز و بصورت خودرویی به سمت مصلی جواد الائمه و در جوار دو شهید گمنام برگزار می شود.

وی گفت: مراسم شب ۸ دی و یادبود شهدای غواص و شهدای دی ماه با حضور سردار ییلاقی در مسجد پیامبر اعظم بازار رامسر برگزار می شود.

فرمانده سپاه رامسر تصریح کرد: مراسم یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی غروب یکشنبه ۱۲ دی ماه در مصلی جواد الائمه شهرستان رامسر برگزار می شود.

سرهنگ خمسیه گفت: شش شهید گمنام در استان مازندران تشییع میشوند که آغاز آن از شهرستان رامسر بوده و ۹ صبح ۱۱ دی از میدان امام، شهدای گمنام مستقر میشوند و به سمت تنکابن و دیگر شهرها بدرقه خواهند شد.

وی افزود: در ایام فاطمیه با استفاده از ظرفیت هایی که در سطح شهرستان و مساجد و هیئت های عزاداری وجود دارد مراسمات عزاداری برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: ویژه برنامه بسیج سازندگی در قالب نذر سردار، اعزام گروه های جهادی، ویزیت رایگان و پویش کمک مومنانه برگزار می شود.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 5 =

جدیدترین

  • مازندران نیازمند مصوبات اجرایی و عملیاتی است
  • انتخابات شوراها بنا بر مرّ قانون برگزار می‌شود
  • رئیس‌جمهور با دستِ پُر می‌آید یا وعده‌های تکراری؟
  • تصادفات مرگبار در مازندران نزولی شد
  • کارنامه سیاه خاندان پهلوی
  • تأکید بر تسریع در جذب ۵.۵ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در رامسر
  • اما ترافیک همچنان پابرجاست!
  • ۹۲ نفر از ۱۰۰ نفر در رامسر تایید صلاحیت شدند
  • روزه جلوه‌ای از اعتدال اسلام است
  • مطالبه‌ای که بی‌پاسخ ماند
  • تلفیق هویت بومی و انرژی جوانی در نوروز فرهنگی رامسر
  • اینجا ضیافت الهی معنی دیگری داشت
  • ممنوعیت فعالیت‌ دریایی تا ورود سامانه بارشی از امشب
  • فعالیت اصناف مازندران در رمضان چگونه است؟
  • رویت هلال؛ آغاز ضیافت رحمت الهی است
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت