پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

ذخیره‌سازی ۳۱۸ میلیون مترمکعب آب در پشت سدهای مازندران

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: تاکنون بیش از ۳۱۸ میلیون متر مکعب آب، پشت سد‌های استان ذخیره شده است.

کد خبر :21320 فروردین 16, 1400
چاپ
37 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ ، محمد ابراهیم یخکشی در گفت‌وگویی در خصوص آخرین وضعیت آب‌های ذخیره شده پشت سدهای استان در آستانه فصل کشاورزی در مازندران، اظهار کرد: تاکنون بیش از ۳۱۸ میلیون متر مکعب آب، پشت سد‌های استان ذخیره شده است.

وی افزود: میزان ذخیره‌سازی آب پشت سدهای استان تقریبا همچون سال گذشته است و تفاوت قابل ملاحظه‌ای نداشته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران، خاطرنشان کرد: سد شهید رجایی ساری با ۱۵۱ میلیون و سد البرز با ۱۴۰ میلیون متر مکعب بیشترین آبگیری را در بین سد‌های استان دارند.

یخکشی ادامه داد: آب پشت سدها نسبت به سال‌های قبل، ذخیره خوبی جمع شده است و باید در ادامه دید وضعیت هوا به لحاظ بارندگی‌ها چگونه خواهد بود.

وی در خصوص تعداد قابل ملاحظه حفر چاه در مازندران و آسیب‌های متاثر از این امر در بحث تامین آب، بیان کرد: امکان توسعه بهره برداری از آب زیرزمینی در مازندران دیگر وجود ندارد، در واقع امکان توسعه ظرفیت برای حفر چاه جدید دیگر وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران، متذکر شد: البته در این راستا باید در خصوص چاه‌های قدیمی، تعیین تکلیف صورت بگیرد و قطعا بازرسان ما در خصوص حفر چاه غیرمجاز با متخلفان برخورد قانونی خواهند کرد.

یخکشی اذعان کرد: بر اساس مصوبه شورای حفاظت منابع آب مازندران،  مراجعه نکردن مالکان  این گونه چاه‌ها به منزله عدم نیاز آن‌ها به آب اختصاص داده شده و به تبعه آن از فرصت خدمات سهمیه سوخت و یا برقی کردن چاه  نیز محروم می شوند.

گفتنی است در حالی نزدیک به ۹۰ هزار چاه مجاز در مازندران وجود دارد که بنا بر اعلام برخی منابع، تعداد چاه‌های غیرمجاز استان به بیش از ۴۰ هزار حلقه چاه می‌رسد؛ این تعداد چاه در استان به راحتی بیش از ۷۰ درصد از پتانسیل سالانه آب زیرزمینی استان را می‌بلعند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − هفت =

جدیدترین

  • نسل جوان؛ قلب تپنده انقلاب در گام دوم
  • نه جنگ نه صلح
  • آخرالزمان، عصر انتظار فعال است
  • انقلاب اسلامی پایان رنج مردم در رژیم پهلوی بود
  • پوشش ۹۰ درصدی درمان ناباروری تا هشدار افزایش دیابت
  • صداقت در انتظار، در سبک زندگی دینی و تبعیت عملی سنجیده می‌شود
  • بهره‌برداری از دو هزار و ۶۹۶ میلیارد تومان طرح صنعتی
  • صدای جوانان، کلید حکمرانی موفق در عصر اینترنت
  • پروژه‌های دهه مبارک فجر ۱۴۰۴ استان مازندران
  • کف خیابون
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۶۷ پروژه با اعتبار ۷۱۳ میلیارد تومان در دهه فجر
  • اگر جنگی راه بیاندازید، جنگ منطقه‌ای خواهد بود
  • حضور مردم ادامه دارد
  • پایگاه هوایی اطفای حریق در راه است
  • «فروپاشی ذهنی» پروژه آمریکا برای ایرانی‌ها
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت