پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

گرانفروشی ۱۰۰ درصدی روغن مایع در بازار

دبیرکل اتحادیه بنکداران موادغذایی تهران از گرانفروشی ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی روغن مایع در بازار خبر داد و گفت: قیمت مصرف‌کننده با نرخ درج شده روی کالا اختلاف بسیاری...

کد خبر :20530 دی 15, 1399
چاپ
30 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، قاسمعلی حسنی در پاسخ به این سؤال که چرا همچنان عرضه روغن جامد و مایع در بازار  کم است، اظهار کرد: صفر تا صد روغن از تخصیص ارز تا واردات آن دست دولت بوده و دست بخش خصوصی در این زمینه برای حل مشکلات بسته است.

وی ادامه داد: بارها اعلام کردیم که تجار به دلیل اعتباراتی که در دنیا دارند می‌توانند بدون دریافت ارز دولتی اقدام به واردات روغن خام کنند. اما به صحبت‌های ما توجهی نمی‌شود و دولت اعلام کرده است که واردات روغن بایستی با ارز دولتی صورت گیرد.

دبیرکل اتحادیه بنکداران موادغذایی تهران افزود: مشکلات ایجاد شده در تخصیص ارز وقفه‌ای در واردات روغن ایجاد کرد که منجر به کاهش تولید و توزیع روغن در بازار شد. روغن مایع به اندازه نیاز فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع می‌شود.

حسنی ادامه داد: البته یک گرانفروشی ۵۰ تا ۱۰۰ درصد در این کالا برای مصرف‌کننده در بازار رخ می‌دهد؛ به طوری که روغنی که بر روی آن قیمت ۹ هزار تومان درج شده ۱۴ هزارتومان، روغنی که بر روی آن ۱۶ هزارتومان قیمت خورده ۲۴ هزارتومان و روغن ۱۵۷ هزارتومانی ۳۱۰ هزارتومان به مصرف‌کنندگان عرضه می‌شود.

وی با بیان اینکه خرید و فروش اقلامی چون برنج، حبوبات و چای در بازار با رکود مواجه شده است، گفت: مردم در انتظار کاهش قیمت‌ها هستند و کمتر خرید می‌کنند و فروشندگان نیز منتظر هستند اجناسشان را با قیمت بهتری بفروشند و ضرر نکنند و همین امر رکود مطلق ایجاد کرده است و بازاری که تا دوماه قبل پر رونق بود در حال حاضر بی‌رمق شده است.

دبیرکل اتحادیه بنکداران موادغذایی تهران گفت: برای برون رفت از این شرایط بایستی اتاق‌های فکری با حضور دولت و بخش خصوصی تشکیل و از تجربیات مدیران بخش خصوصی در این زمینه استفاده شود. همچنین در وزارتخانه‌ها به روی بخش خصوصی باز باشد و دولت این بخش را رقیب خود نداند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × سه =

جدیدترین

  • ۲۲ بهمن با حضور همیشگی مردم پرشورتر از همیشه
  • راه شهدا با حضور مردم زنده می‌ماند
  • برای خلق حماسه‌ای دیگر
  • مازندران در خط حضور؛ خروشان در مسیر انقلاب
  • مبارزه و خدمت دو مسیر جدانشدنی بود
  • خدمات قضایی بدون وقفه ادامه دارد
  • ایرانِ پس از انقلاب، نماد عزت شد
  • مازندرانی‌ها ۳/۵ همت کالابرگ‌ خرید کردند
  • برخورد قاطع با گران‌فروشی در اولویت است
  • موضع خنثی آموزش و پرورش در جنگ شناختی، بازی در پازل دشمن است
  • پهلوی در ترازوی اسناد و خاطرات
  • (بدون عنوان)
  • داوطلبین تا اعلان قطعی صلاحیت ها به گمانه زنی ها توجه نکنند
  • مذاکره آری، اما از موضع عزت
  • نسل جوان؛ قلب تپنده انقلاب در گام دوم
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت