پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

مرگ ١٠١تن بر اثر گازگرفتگی از ابتدای مهرماه

سخنگوی سازمان اورژانس کشور از جانباختن ١٠١ نفر بر اثر گازگرفتگی از ابتدای مهرماه تا کنون خبر داد.

کد خبر :20232 آذر 23, 1399
چاپ
13 Views
0 نظر

به گزارش رامسر نوین به نقل از ایسنا ، مجتبی خالدی در گفت‌وگوییدر این باره اظهار کرد: در هفته ای که گذشت، ۴١٠ هزار و ٨۵٢ مورد تماس با سازمان اورژانس کشور مبنی بر درخواست آمبولانس و مشاوره های اورژانسی گرفته شد که از این تعداد برای ٩٠ هزار و ٩٨٩ مورد تماس آمبولانس اعزام شده است.
وی ادامه داد: ٣۵ هزار و ۵٢١ نفر از هموطنان ما توسط اورژانس به مراکز درمانی منتقل شده اند. همچنین ۸۴۱۸ مورد مربوط به حوادث ترافیکی در هفته ای که گذشت بوده است.
خالدی با بیان اینکه از ابتدای مهرماه تا کنون هزار و ۱۹۱۹ نفر در سطح کشور دچار مسمومیت با گاز مونوکسید کربن شده اند، ادامه داد: ۱۰۳۲ نفر توسط اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند، ٧٨۶ نفر توسط عوامل اورژانس در محل درمان شدند و متاسفانه ١٠١ نفر بر اثر مسمومیت با این گاز جان خود را از دست داده اند.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: علایم مسمومیت با گاز مونوکسید کربن سردرد، سرگیجه، تاری دید، ضعف و بی حالی، تشنج، کما و در نهایت مرگ را به همراه دارد. در مواردی که گازگرفتگی با مونوکسید کربن اتفاق می افتد لازم است که خونسردی خود را حفظ کنید، بلافاصله وسایل گرمایشی را خاموش کرده و پنجره ها را باز کنید. در صورت امکان، فردی که دچار مسمومیت شده را از محل خارج کرده و اگر فاقد علایم حیاتی بود بلافاصله برای وی احیاء قلبی و ریوی را آغاز کنید.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − هجده =

جدیدترین

  • «نشان ملی برکت» به قرارگاه جهادی علمدار اهدا شد 
  • تأکید بر احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه های دسترسی
  • آغاز هفتمین رویداد تولید محتوای بسیج مازندران در قائم‌شهر
  • ترک‌فعل در حوزه جنگل و هوای پاک مشهود است
  • داغ شدن هشتگ قافله‌فاطمی هم‌زمان با تشییع شهدای گمنام
  • سرعت پیری باید متوقف شود
  • اصلاحات تازه برای بازنشستگان و کالابرگ در راه است
  • جامعه امروز بیش از هر زمان نیازمند تفکر بسیجی است
  • مازندران در سراشیبی خاموش جمعیت
  • از قنات تا چاه عمیق
  • شبکه ایران یاران جوان بازوی عملیاتی سمن‌ها در کشور
  • رامسر یک گام تا احیای پروازهای پایدار
  • اجرای طرح توانمندسازی ایثارگران در ۸ استان کشور
  • دود بی‌تفاوتی بر فراز مازندران
  • نمایشگاه دستاوردهای روستایی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت