پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

اعلام می کنم کنسرت حرام آلود در رامسر دیگر نباید تکرار شود/ صدور مجوز چنین کنسرت هایی از جانب ارشاد محکوم است

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری گفت: بنده نماینده ی این مردم هستم و اعلام می کنم این وضع کنسرت در رامسر دیگر نباید تکرار شود و اگر تکرار شد از بنده ایراد نگیرید و جای هیچ عذرخواهی وجود...

کد خبر :20016 فروردین 12, 1397
چاپ
45 Views
0 نظر

به گزارش “رامسرنوین”،  آیت الله توکل نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری در جمع معتکفین رامسری در مسجد جامع بازار این شهر در سخنانی ضمن اعتراض شدید به برگزاری حجم انبوهی از کنسرت ها در رامسر اظهار داشت: از چند جا برای بنده خبرهای تاسف انگیزی در مورد کنسرت های رامسر ارسال شده است که بنده به عنوان نماینده مردم رامسر این موضوع را پیگیری می کنم.

وی با بیان اینکه ما در جریان کنسرت ها در بابل اعلام کردیم که کنسرتی که با حرام همراه باشد را نمی پذیریم افزود: متاسفانه در کنسرت های رامسر حدود شرعی رعایت نشد و اختلاط و کشف حجاب صورت پذیرفت.

منتخب مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: کشف حجاب در کنسرت ها باعث شد برخی با شکستن حریم و با همان وضع در خیابان ظاهر شوند و بنده خودم در رامسر کشف حجاب را دیدم و دلیل آن وضعیت اسفبار در کنسرت های رامسر است.

آیت الله توکل تاکید کرد: می گویند این مجوز ها از جانب ارشاد صادر شده و بنده می گویم ارشاد غلط کرده است که به اینچنین کنسرت هایی مجوز می دهد.

وی در انتقاد به اداره ارشاد که رفتاری خلاف مبانی اسلامی را در پیش گرفته است، با اشاره به اینکه نام این اداره، ارشاد نام دارد و نه الحاد و بی غیرتی گفت: چرا وقتی در شب اول یا شب دوم در کنسرت ها بی عفتی رخ داد، باز هم اجازه ی ادامه کنسرت ها از سوی ارشاد صادر شد؟

آیت الله توکل با تاکید بر اینکه کسی با کنسرت مخالف نیست بلکه با گندکاری ها مخالف است افزود: نیروی انتظامی چه کاری دارد می کند و آیا امنیت فقط جلوگیری از سرقت است و آیا حفظ امنیت ناموس و خانواده، امنیت محسوب نمی شود؟

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ما در لباس روحانیت نرفتیم که محافظه کار شویم و یقینا این لباس کفن ما محسوب می شود تصریح کرد: می گویند از بالا به ما رسم و خط داده اند؛ اگر اینگونه است آن بالا هم غلط کرده است.

حضرت آیت الله توکل در پایان ضمن هشدار به متولیان شهرستان و استان ابراز داشت: بنده نماینده ی این مردم هستم و اعلام می کنم این وضع کنسرت در رامسر دیگر نباید تکرار شود و اگر تکرار شد از بنده ایراد نگیرید و جای هیچ عذرخواهی وجود ندارد و آنجا می دانیم که باید چگونه رفتار کنیم.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 12 =

جدیدترین

  • بهره‌برداری از طرح‌های گازرسانی رامسر با اعتبار ۵۳۰ میلیارد تومان
  • مساجد محور آگاهی‌بخشی حقوقی و صیانت از ارزش‌های اجتماعی باشند
  • ایران در قلب شطرنج ژئوپلیتیک جهان نقش‌آفرینی می‌کند
  • تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
  • پاسخ هرگونه خطای محاسباتی دشمن، منطقه‌ای و گسترده خواهد بود
  • «انتظار پویا» نبض بیداری ملت
  • ۲۲ بهمن با حضور همیشگی مردم پرشورتر از همیشه
  • راه شهدا با حضور مردم زنده می‌ماند
  • برای خلق حماسه‌ای دیگر
  • مازندران در خط حضور؛ خروشان در مسیر انقلاب
  • مبارزه و خدمت دو مسیر جدانشدنی بود
  • خدمات قضایی بدون وقفه ادامه دارد
  • ایرانِ پس از انقلاب، نماد عزت شد
  • مازندرانی‌ها ۳/۵ همت کالابرگ‌ خرید کردند
  • برخورد قاطع با گران‌فروشی در اولویت است
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت