پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
  • گزیده اخبار :
  • چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۷ , Wednesday 14 November 2018
    Ramsarnovin.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 19725
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۱۲ بهمن, ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۹
  • شما اینجا هستید :آخرین اخبار
  •   

    خوردن برف ممنوع

    خوردن برف به انرژی زیادی نیاز دارد چراکه ارگانیسم بدن باید سطح بالایی از انرژی را برای گرم کردن برف در دهان و دستگاه گوارش و رساندن آن به دمای بدن فراهم کند.

    به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، واحد بهداشت محیط مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) به مردم توصیه کرد تا از خوردن برف جدا خودداری کنند.به نقل از سلامت نیوز، مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در مطلبی که در کانال تلگرامی این بیمارستان منتشر شد، آورده است: در گذشته مرسوم بود که برف را با شیره انگور ترکیب کرده و دسری زمستانی شبیه به بستنی تهیه کنند، اما باید توجه داشت که در آن زمان، آلودگی زمین به اندازه فعلی نبود.

    خوردن برف ممنوع

    بنا به این گزارش، امروزه برف دارای دوز (اندازه) بالایی از آلاینده‌های خودروها، سرب و ذرات معلق گرد و غبار موجود در هوا یا گرده‌های شناور، سولفات‌ها، نیترات‌ها، فرمالدئید، جیوه و حتی مواد حشره کش‌های شیمیایی است.

    واحد بهداشت محیط مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) به مردم هشدار داده است که خوردن چنین برف آلوده ای، زمینه ساز بسیاری از بیماری‌ها خواهد بود و به ویژه برای کسانی که به فاویسم مبتلا هستند (کودکان و سالمندان) می‌تواند مرگبار باشد.

    همچنین بنا به این گزارش، خوردن برف باعث یخ زدگی لب‌ها و یبوست می‌شود.
    به گزارش ایرنا، خوردن برف می‌تواند عناصر موجود در هوا را وارد دستگاه گوارش کند که این موضوع موجب بروز بیماری‌های گوارشی و سایر بیماری‌ها خواهد شد.

    مقایسه کردن آب حاصل از برف، برف با آب آشامیدنی معمولی یا آب معدنی اشتباه است چراکه بارش برف از ابر‌ها صورت می‌گیرد و بنابراین با مواد معدنی غنی نشده است.

    به گفته کارشناسان، از آنجا که آب حاصل از برف، حاوی مواد معدنی نیست، طبق اصل بیولوژیکی موسوم به اسمز مواد معدنی را از بین می‌برد.

    همچنین خوردن برف به انرژی زیادی نیاز دارد چراکه ارگانیسم بدن باید سطح بالایی از انرژی را برای گرم کردن برف در دهان و دستگاه گوارش و رساندن آن به دمای بدن فراهم کند.

    فاویسم یا بیماری باقلایی، یک بیماری فصلی، ارثی خونی و تغذیه‌ای است که به شکل کم خونی و بیشتر در اثر خوردن باقلا سبز خام و گاهی فریز شده یا در اثر مصرف برخی از دارو‌ها و مواد شیمیایی اکسید کننده در افراد حساس اتفاق می‌افتد.