پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

نگرانی اصلی رژیم صهیونیستی چیست؟

سران رژیم صهیونیستی از رویارویی قریب الوقوع با حزب الله لبنان ابراز نگرانی کردند.

کد خبر :19686 بهمن 10, 1396
چاپ
74 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ، ارزیابی سرویس های امنیتی و نظامی اسرائیل در مورد تحولات سال جدید حاکی از احتمال تنش جدی در جبهه شمالی به ویژه با حزب الله لبنان است. سرویس های امنیتی و نظامی اسرائیل با در نظر گرفتن مجموعه ای از تحولات از جمله لحن تند دبیر کل حزب الله لبنان و قریب الوقوع بودن پایان جنگ در سوریه پیش بینی کرده اند که سال جدید با تنش جدی در جبهه شمالی به ویژه با حزب الله لبنان روبه رو شوند.

در گزارش امنیتی و نظامی اسرائیل به شدت گرفتن لحن تند سید «حسن نصرالله»  و نیز قدرت گرفتن بسیار زیاد این حزب از نظر نظامی و تاکتیکی استناد شده است و در کنار آن به موضوع نهایی شدن آشکار  جنگ در سوریه اشاره شد و نتیجه نهایی اینکه همه این مسائل می تواند موجب تشدید تنش در طول نقاط مرزی با لبنان شود.

همچنین در اسرائیل این باور قوت گرفته است که در پرتو پیروزی های بشار و متحدانش در جنگ سوریه، انتظار می رود سال آینده شاهد کاهش حضور نظامی حزب الله در این کشور  و بازگشت آن به لبنان و در نتیجه متمرکز شدن آن  بر اوضاع جاری کشورش باشیم.

اسرائیل دشمن اصلی حزب الله

بر اساس این ارزیابی ها، حزب الله نیز اسرائیل را دشمن اصلی خود می داند و چه بسا بر همین اساس به تقویت توانمندی های خود اقدام کند.

در گزارش سرویس امنیتی اسرائیل فقط به شدت گرفتن لحن سید حسن نصرالله علیه اسرائیل اشاره نشده بلکه به مراحل قدرت گرفتن این حزب و آمادگی روزافزون آن برای مقابله احتمالی با اسرائیل در صورت بروز جنگ با آن نیز پرداخته است.

همچنین ارزیابی های اسرائیل حاکی از این است که با توجه به روابط ایران و حزب الله ، تلاش آنان برای  توسعه تسلیحاتی از طریق تولید داخلی افزایش یابد  و این وضعیت در مورد حماس و جهاد اسلامی حتی  در سطح بسیار محدود نیز صادق است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − 6 =

جدیدترین

  • مدافعان حرم، درس‌آموختگان مکتب اهل بیت (ع) بودند
  • آرامش در بازار رامسر، با نظارت میدانی و تأمین کالا
  • رئیس سازمان بسیج مستضعفین به شهادت رسید
  • خون امام خامنه‌ای در رگ‌های ملت جریان دارد
  • چهارشنبه‌سوری متفاوت در مازندران+فیلم
  • ملت ایران با وحدت و ایمان بر تهدیدات پیروز شد
  • توزیع ۳۵۱۷ تن نهاده های دامی درسال ۱۴۰۴ در رامسر
  • (بدون عنوان)
  • راه نجات منطقه اتحاد ملت‌های مسلمان است
  • تغییر دکترین دفاعی ایران تا برتری در میدان موشکی
  • حماسه روز قدس الهام‌بخش آزادی‌خواهان جهان شد
  • رهبر بصیر، آرمان علی (ع) را زنده می‌کند
  • همبستگی اجتماعی میوه درخت «سلامت معنوی» است
  • غرفه و دکه های بین راهی بدون مجوز فعالیت نداشته باشند
  • بازار بر وفق مراد؛ خبری از صف‌های طولانی نیست
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت