پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
  • گزیده اخبار :
  • شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ , Saturday 27 April 2024
    Ramsarnovin.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 19490
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۲۹ دی, ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۶
  • شما اینجا هستید :آخرین اخبار
  •   

    چرا نباید «برنج پخته شده مانده»را مصرف کرد

    باید دقت داشت که هرگز نباید برنج پخته شده که در فضای آزاد به‌مدت چندین ساعت مانده است را مصرف کرد، اما چرا؟!

    به گزارش  رامسرنوین به نقل از بلاغ، باید دقت داشت که هرگز نباید برنج پخته شده که در فضای آزاد به‌مدت چندین ساعت مانده است را مصرف کرد چرا که در برنج مانده، باکتری به نام “باسیلوس سرئوس” رشد می‌کند که خطرناک است.
    مواد سمی حاصل از این باکتری موجب گرفتگی عضلات اسهال و تهوع شدید می‌شود.

    در مورد منشا بیماری MS می‌توان به موارد زیر اشاره داشت که باید از آن پرهیز داشت:

    حرص خوردن بیش ازحد، حساس و زود‌رنج بودن، عصبی شدن، حسادت ورزیدن، خوردن بیش از حد غذا‌های سرد، بی‌خوابی به‌مدت طولانی.