پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

خاطرات جالب ایمون زاید از دربی تهران و قذافی

مهاجم پیشین پرسپولیس خاطرات عجیب و جالبی از دوران حضورش در تیم ملی لیبی و دربی تهران تعریف کرد.

کد خبر :19409 دی 25, 1396
چاپ
65 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ، ایمون زاید که متولد دوبلین است، در گفت‌وگو با سایت «بوز» ایرلند در یادآوری حضورش در تیم ملی فوتبال ایرلند گفت: از زمانی که در اواخر سال ۲۰۱۰ به تیم ملی لیبی ملحق شدم و حتی زمانی که در تاریخ ۱۷ فوریه ۲۰۱۲ که انقلاب لیبی آغاز شد، ما بازی‌های خانگی‌مان را در طرابلس انجام می‌دادیم. خیلی هم از کشته شدن قذافی نمی‌گذشت اما تمامی بازی‌های خود را در طرابلس انجام می‌دادیم. رفته‌رفته اوضاع خطرناک شد. تابستان ۲۰۱۲ یا ۲۰۱۳ بود که برای انجام بازی دوستانه‌ای مقابل کنگو به لیبی رفتم. ماه آگوست بود. ما در ورزشگاه ملی تمرین کردیم. پیش از اینکه انقلاب لیبی علیه قذافی به راه بیفتد، قذافی از برخی بازیکنان تیم ملی لیبی خواسته بود تا در تلویزیون ملی حمایت خود را از او اعلام کنند.

وی ادامه داد: بازیکنان فوتبال در لیبی بسیار مشهور و بانفوذ هستند. قذافی تعدادی از آنها را به تلویزیونی ملی برد تا بگویند که از او حمایت می‌کنند. زمانی که سرانجام مردم لیبی از شر قذافی خلاص شدند و او کشته شد، مردم گفتند که نمی‌خواهند آن بازیکنانی که در تلویزیون ملی از قذافی حمایت کرده بودند، در تیم ملی این کشور بازی کنند. چند تن از آنها جزو بهترین بازیکنان تیم لیبی بودند. این کاری ناخوشایند بود. به ۷ نفر از ۱۰ فوتبالیست موردنظر گفته شد که دیگر نمی‌توانند برای تیم لیبی بازی کنند.

مهاجم پیشین تیم زیر ۲۱ ساله ایرلند تأکید کرد: یادم می‌آید یک روز در ورزشگاه ملی بودیم و یکی، دو بازیکن از آن بازیکنانی که در گذشته از قذافی در تلویزیون ملی حمایت کرده بودند، با ما در حال تمرین بودند. یک گروه از جوانان، تقریباً ۲۰ ساله اسلحه به دست وارد محل تمرین شدند. همه ما مات و مبهوت مانده بودیم. آنها سمت یکی از بازیکنانی که قبلاً برای حمایت از قذافی به تلویزیون رفته بود، رفتند و نوک اسلحه را روی دهان او گذاشتند و به او گفتند که از آنجا برود. سپس شروع به شوت زدن توپ‌ها به این سمت و آن سمت کردند. ما هم فوراً وسایل‌مان را برداشتیم و آنجا را ترک کردیم. من ترسیده بودم. پس از آن اتفاق واقعاً نمی‌خواستم دیگر به لیبی برگردم و برای این تیم بازی کنم.

ایمون زاید همچنین در یادآوری هت‌تریک به یادماندنی‌اش مقابل استقلال در سال ۲۰۱۲ در دربی تهران مقابل ۹۰ هزار نفر تماشاگر که به پیروزی ۳ بر ۲ پرسپولیس در یک بازی دراماتیک انجامید، گفت: بعد از آن بازی مدیر برنامه‌هایم نزد من آمد و در حالی که اشک در چشمانش حلقه زده بود گفت “تو نمی‌دانی که چه کردی”. ما در لابی هتل نشسته بودیم و مراسم عروسی در همان هتل در حال برگزاری بود. یکی از میهمانان آن مراسم پیش من آمد و گفت که “شما ایمون زاید هستید؟” او سپس به سمت مراسم در حال برگزاری دوید و با چندصد نفر بازگشت. مراسم عروسی متوقف شد و همه دور من جمع شده بودند. آنها در حالی مرا بوس می‌کردند که من اصلاً نمی‌دانستم چه خبر است!

وی عنوان کرد: دو ماه پس از آن هم در برنامه ویژه سال نو در تلویزیون ملی حضور پیدا کردم و سال جدید را به ۷۰، ۷۵ میلیون مردم ایران تبریک گفتم.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + 19 =

جدیدترین

  • غرفه و دکه های بین راهی بدون مجوز فعالیت نداشته باشند
  • بازار بر وفق مراد؛ خبری از صف‌های طولانی نیست
  • رهبر جدید با بینش عمیق و نگاه روزآمد به میدان آمد
  • پیام فرماندار رامسر به‌مناسبت انتخاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به مقام رهبری
  • تا آخرین نفس مطیع و گوش به فرمان رهبری هستیم
  • آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر جدید ایران کیست؟
  • انتخاب رهبر جدید استمرار راه نورانی امامین انقلاب است
  • نبض بازار رامسر در شرایط جنگی، آرام و بدون کمبود است
  • مازندرانی‌ها ۶/۹ همت کالابرگ‌ خرید کردند
  • از مقاومت تا تاب‌آوری؛ نسخه عبور از بحران
  • اجازه نخواهیم داد کسی با حرف و عمل نابخردانه در جهت اهداف دشمن اقدام کند
  • مدیریت هوشمندانه اخبار؛ سپری در برابر موج شایعات
  • آغاز فعالیت ادارات از فردا
  • آمادگی کامل رامسر برای میزبانی از مسافران
  • آغاز مرحله سوم کالابرگ از امروز
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت