پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

قلم قرمز شفر روی نام ۲۰ مهاجم خارجی!

سرمربی تیم استقلال طی هفته‌های اخیر با بررسی رزومه ۲۰ مهاجم روی نام آنها قلم قرمز کشیده است.

کد خبر :19393 دی 24, 1396
چاپ
55 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، مسئولان باشگاه استقلال این روزها در تدارک جذب مهاجم جدید برای این تیم هستند و مدت‌ها است در حال بررسی شرایط بازیکنان مدیربرنامه‌های مختلف هستند.

اتفاق جالبی که طی هفته‌های اخیر رخ داده این است که شفر روی نام ۲۰ مهاجم خارجی که توسط مسئولان باشگاه استقلال به وی معرفی شده است قلم قرمز کشیده و پس از بررسی فیلم بازی‌های آنها این بازیکنان را نپسندیده است!

شفر طی روزهای اخیر چند جلسه طولانی مدت با مسئولان باشگاه استقلال داشته و چند مهاجم را خودش به باشگاه استقلال معرفی کرده و فیلم بازی‌های آنها را در حضور مسئولان باشگاه تماشا کرده است.مسئولان استقلال هم طی روزهای اخیر مذاکرات با این بازیکنان را انجام داده و در حال تدارک حضور آنها در ایران هستند. البته شفر تصمیم دارد یک مهاجم هدف و یک بازیکن در پست هافبک هجومی به تیمش اضافه کند که اولیوت اول حضور مهاجم در ایران است.در این بین جدایی شهباززاده از استقلال قطعی شده و مسئولان باشگاه استقلال منتظر مشخص شدن حکم کمیته تعیین وضعیت هستند تا تکلیف جباری را هم روشن کنند.در این صورت هافبک هجومی به استقلال اضافه می‌شود.

قرار است یک بازیکن خارجی امشب برای مذاکرات با باشگاه استقلال وارد ایران شود و بازیکن دوم نیز با بررسی بیشتر برای مذاکرات به تهران دعوت شود.قرار است بازیکنان مد نظر استقلال در ابتدا در تست پزشکی این باشگاه شرکت کنند.

مسئولان باشگاه استقلال طی هفته‌های گذشته به این دلیل از ارائه نام بازیکن مورد نظر خودداری می‌کنند که در این بین واسطه‌ها نتوانند با این بازیکنان وارد مذاکره شوند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 − دو =

جدیدترین

  • قاضی در مدرسه
  • ماموریت ما ساختن ایران قوی است
  • ۲۵ سال انتظار برای بازگشت یک نوجوان ۱۳ ساله
  • اجرای طرح کالابرگ در ۴۲۰ فروشگاه رامسر
  • گره‌گشایی از زخم کهنه ۲۰ ساله مازندران
  • پرداخت ۲.۶ میلیارد تومان تسهیلات به فعالان فرهنگی رامسر
  • ریل‌گذاری مثبت برای مختصات تازه پیشرفت
  • جهاد تبیین؛ خط مقدم مقابله با جنگ روایت‌ هاست
  • بازار آرد و نان تا پایان سال ویژه رصد می‌شود
  • مازندران نیازمند مصوبات اجرایی و عملیاتی است
  • انتخابات شوراها بنا بر مرّ قانون برگزار می‌شود
  • رئیس‌جمهور با دستِ پُر می‌آید یا وعده‌های تکراری؟
  • تصادفات مرگبار در مازندران نزولی شد
  • کارنامه سیاه خاندان پهلوی
  • تأکید بر تسریع در جذب ۵.۵ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در رامسر
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت