پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

لس آنجلس تایمز: آمریکا قادر به تغییر نظام ایران نیست

روزنامه آمریکایی «لس آنجلس تایمز» در سرمقاله روز چهارشنبه خود درباره اقدامات اخیر جمعی تخریب‌گر و موضع‌گیری‌های «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا نوشت: ترامپ و دیگر سیاستمداران آمریکایی باید مراقب...

کد خبر :18939 دی 13, 1396
چاپ
56 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ، روزنامه آمریکایی در سرمقاله‌ خود با انتقاد از برخی مواضع ترامپ در قبال رویدادهای کنونی ایران، نسبت به برهم زدن برجام هشدار داد.

روزنامه آمریکایی «لس آنجلس تایمز» در سرمقاله روز چهارشنبه خود درباره اقدامات اخیر جمعی تخریب‌گر و موضع‌گیری‌های «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا نوشت: ترامپ و دیگر سیاستمداران آمریکایی باید مراقب باشند پیرامون تغییر نظام در ایران ولو غیرمستقیم هم حرفی نزنند، زیرا آمریکا قادر نیست و تمایلی هم ندارد با اقدام نظامی از تغییر حکومت ایران حمایت کند.

بر این اساس، ترامپ با پیام توئیتری در روز نخست سال نو میلادی به چنین وعده‌ای نزدیک شد و نوشت: «با وجودی توافقی که دولت اوباما با ایران انجام داد، این کشور در همه عرصه‌ها در حال سقوط است.»

رئیس جمهور آمریکا پیام خود را مشابه جمله سناتور «تام کاتن» که گفته بود باید از ایرانی‌هایی که جان خود را به خطر می‌افکنند، حمایت کنیم خاتمه داد و نوشت: «زمان تغییر فرارسیده است.»

لس آنجلس تایمز با ذکر این‌که چنین پیام‌هایی از سوی رئیس جمهور آمریکا بارقه امیدی را برای مخالفان نظام ایران ایجاد نمی‌کند و شبیه رویکرد‌های «جورج هربرت واکر بوش» رئیس جمهور پیشین آمریکا در خاتمه پایان نبرد نخست خلیج فارس بود که برای شیعیان عراق و کردهای این کشور علیه «صدام حسین» رئیس جمهور وقت عراق سخنانی بیان کرد اما هیچ کمکی ارائه ننمود، نوشت: «سخنان ترامپ موجب می‌شود حکومت ایران با بیان‌این‌که ناآرامی‌ها الهام گرفته از آمریکا است، این اعتراض‌ها را رد کند.»

این روزنامه با پرداختن به موضوع برجام و زمزمه‌هایی در زمینه این‌که ترامپ از برجام خارج خواهد شد، ادامه داد: «ترامپ باید برابر وسوسه‌هایی که شلوغی‌های حال حاضر ایران برای او ایجاد می‌کند تا بدین بهانه به توافق هسته‌ای لطمه بزند، مقاومت کند.»

در خاتمه این مقاله با انتقاد از توئیت‌های پی در پی ترامپ درباره توافق هسته‌ای با ایران و اتخاذ گام‌های افراطی او به واسطه ناآرامی‌ها در ایران نوشت: «به یقین چنین کاری، واکنشی غیر مسئولانه است. توافق هسته‌ای به امنیت کل جهان چه در قبل و چه در حال حاضر کمک کرده است.»

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + 17 =

جدیدترین

  • فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
  • آماده‌باش ۲۷۳ تیم هلال احمر در جنگ رمضان
  • نغمه کار در شالیزارها
  • افزایش ۶ درصد تردد نوروزی خودروها در محورهای مازندران
  • اعلام اسامی کاندیداهای انتخابات شورای اسلامی شهرستان رامسر
  • بررسی روند خدمات‌رسانی نوروزی
  • تمدید ساعت کاری ادارات تا ۱۵ فروردین
  • رتبه نخست مراکز اقامتی مازندران در کشور
  • شهید «ابوذر محمدی» مجاهد گمنام محور مقاومت بود
  • بازگشت به خاک مادری
  • نوروز مازندران زیر ذره‌بین
  • ترافیک سنگین در تمام جاده‌های مازندران
  • بنیان‌های اقتصادی در سایه امنیت ملی برجسته می‌شود
  • مدافعان حرم، درس‌آموختگان مکتب اهل بیت (ع) بودند
  • آرامش در بازار رامسر، با نظارت میدانی و تأمین کالا
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت