پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
  • گزیده اخبار :
  • جمعه ۲۵ آبان ۱۳۹۷ , Friday 16 November 2018
    Ramsarnovin.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 18668
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۱۰ دی, ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۹
  • شما اینجا هستید :آخرین اخبار
  •   

    مرغ لیمویی یک غذای چینی خوش طعم

    وقتی همه مرغ‌ها را آماده کردید، یک تابه عمیق روی حرارت متوسط بگذارید و حدود دو سانتی متر روغن داخل آن بریزید و بگذارید تا کاملا داغ شود.

    به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ، مرغ لیمویی یک غذای چینی است که طعم بسیار خوشمزه‌ای دارد. در ادامه این مطلب را به نقل از فوت و فن بخوانید.

    مرغ لیمویی یک عذای چینی خوش طعم

    زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
    زمان پخت: ۳۰ دقیقه
    تعدا: ۴ نفر

    مواد لازم

    دو عدد سینه مرغ بزرگ
    یک عدد تخم مرغ
    یک قاشق غذاخوری سس سویا
    یک قاشق چایخوری روغن کنجد
    دو عدد لیموترش
    ¾ پیمانه نشاسته ذرت + نصف قاشق غذاخوری
    نصف پیمانه آب مرغ
    ۱/۳ پیمانه شکر
    نمک
    روغن سرخ کردنی

    طرز تهیه

    ۱. یک عدد تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و سس سویا، روغن کنجد و پوست رنده شده یک عد لیموترش را به آن اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و کنار بگذارید.

    ۲. سینه‌های مرغ را به صورت نوار‌های باریک برش بزنید و داخل این مواد بخوابانید. روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه تا دو ساعت در یخچال نگهدارید.

    ۳. در یک کاسه دیگر، نشاسته ذرت و مقدار زیادی نمک برزید.

    ۴. کف یک چینی بزرگ را چرب کنید. مرغ‌ها را تک تک داخل نشاسته فرو کنید تا آرد همه جای آن را بپوشاند و داخل سینی بگذارید.

    ۵. وقتی همه مرغ‌ها را آماده کردید، یک تابه عمیق روی حرارت متوسط بگذارید و حدود دو سانتی متر روغن داخل آن بریزید و بگذارید تا کاملا داغ شود.

    ۶. هر سری از تکه‌های مرغ را به مدت ۴ تا ۶ دقیقه در روغن سرخ کنید تا طلایی و گوشت مرغ کاملا پخته شود.

    ۷. مرغ‌ها را از روغن خارج کنید و روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا چربی اضافه آن‌ها گرفته شوند.

    ۸. برای تهیه سس، پوست لیموی دیگر را رنده کنید و داخل قابلمه بریزید. آب هر دو لیموترش، نصف پیمانه آب مرغ و ۱/۳ پیمانه شکر را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر‌ها شوند و مایع بجوشد.

    ۹. هنگامی که قل می‌زد دوغاب نشاسته ذرت (نصف قاشق غذاخوری نشاسته ذرت بعلاوه یک قاشق غذاخوری آب) را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

    ۱۰. سس در این مرحله غلیظ و شفاف می‌شود. شعله را خاموش و به آن نمک اضافه کنید.

    ۱۱. مرغ‌های سرخ شده را داخل تابه بریزید و این سس را به آن‌ها اضافه کنید و روی حرارت تفت دهید. برای تزئین می‌توانید روی آن‌ها کنجد بوداده و پیازچه خرد شده بریزید.