پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

مجلسی‌ها به وزیر علوم دو هفته مهلت دادند

سیدعلی ادیانی رئیس کمیته نفت و گاز مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب مواد دیگری از اساسنامه پیشنهادی شرکت گاز در نشست امروز این کمیته گفت: امروز به علت عدم حضور وزیر نیرو سؤالات نمایندگان از ایشان...

کد خبر :17856 آذر 21, 1396
چاپ
50 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، نماینده مردم قائمشهر از مهلت دو هفته‌ای به وزیر علوم جهت ارسال مستندات عملکرد خود درباره تحول در علوم انسانی و مهلت یک ماهه به وزیر جهاد در مورد تحویل مدارک لازم مربوط به تفحص از سازمان جهاد کشاورزی مازندران خبر داد.

سیدعلی ادیانی رئیس کمیته نفت و گاز مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب مواد دیگری از اساسنامه پیشنهادی شرکت گاز در نشست امروز این کمیته گفت: امروز به علت عدم حضور وزیر نیرو سؤالات نمایندگان از ایشان مطرح نشد و کمیسیون انرژی جلسه‌ای برگزار نکرد.

وی در ادامه به طرح سؤال خود از منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اشاره کرد و گفت: سؤال من درباره چگونگی تحقق ماده ۶۴ برنامه ششم توسعه مبنی بر تکلیف دولت در ارتقا و تحول علوم انسانی و تدوین دروس آن در چارچوب اسلام در دانشگاه‌ها بود.

ادیانی با ذکر اینکه از پاسخ‌های وزیر علوم به سؤال خود قانع نشده است و وزیر مستندات و مدارکی از کارهای انجام شده در این حوزه به وی ارائه نداده است، گفت: بنابر پیشنهادی آقای محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون دو هفته به وزیر علوم فرصت داده شد تا مدارک را برای من ارسال کنند و من درباره ارسال سؤال به صحن تصمیم بگیرم.

وی به طرح تقاضای تحقیق و تفحص از سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران که از سوی خود او ارائه شده است اشاره کرد و بیان داشت: امروز در کمیسیون کشاورزی با حضور وزیر جهاد کشاورزی به این دستور رسیدگی شد.

نماینده مردم قائمشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: پس از توضیحات وزیر مقرر شد که مهلتی یک ماهه به وزارت جهاد و سازمان جهاد کشاورزی استان داده شود تا بتواند تصمیمات صحیحی‌تر اخذ کنند و مستندات بهتری را در اختیار اینجانب قرار دهند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 3 =

جدیدترین

  • غرفه و دکه های بین راهی بدون مجوز فعالیت نداشته باشند
  • بازار بر وفق مراد؛ خبری از صف‌های طولانی نیست
  • رهبر جدید با بینش عمیق و نگاه روزآمد به میدان آمد
  • پیام فرماندار رامسر به‌مناسبت انتخاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به مقام رهبری
  • تا آخرین نفس مطیع و گوش به فرمان رهبری هستیم
  • آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر جدید ایران کیست؟
  • انتخاب رهبر جدید استمرار راه نورانی امامین انقلاب است
  • نبض بازار رامسر در شرایط جنگی، آرام و بدون کمبود است
  • مازندرانی‌ها ۶/۹ همت کالابرگ‌ خرید کردند
  • از مقاومت تا تاب‌آوری؛ نسخه عبور از بحران
  • اجازه نخواهیم داد کسی با حرف و عمل نابخردانه در جهت اهداف دشمن اقدام کند
  • مدیریت هوشمندانه اخبار؛ سپری در برابر موج شایعات
  • آغاز فعالیت ادارات از فردا
  • آمادگی کامل رامسر برای میزبانی از مسافران
  • آغاز مرحله سوم کالابرگ از امروز
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت