پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

لطفا این بیماران شلغم نخورند!

محمد عسکر فراشاه متخصص طب سنتی ایرانی افزود: شلغم یکی از بهترین محصولات فصل سرماست، طبیعت شلغم از دیدگاه طب ایرانی، گرم و تر است و با توجه به طبیعت آن مصرفش برای مدت زمان طولانی در افراد سالم مشکلی...

کد خبر :17323 آذر 6, 1396
چاپ
7 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ، یک متخصص طب سنتی ایرانی، از شلغم بعنوان داروخانه ای کامل و گنج نهان فصل سرما یاد کرد و توصیه نمود در پاییز و زمستان از خوردن این داروی کامل، دریغ نکنند.

محمد عسکر فراشاه متخصص طب سنتی ایرانی افزود: شلغم یکی از بهترین محصولات فصل سرماست، طبیعت شلغم از دیدگاه طب ایرانی، گرم و تر است و با توجه به طبیعت آن مصرفش برای مدت زمان طولانی در افراد سالم مشکلی ایجاد نمی کند.

وی اظهار داشت: شلغم از آن دسته از مواد خوراکی است که هم برای افراد سالم، هم برای پیشگیری و هم برای بیماران جهت درمان حکم کیمیا را دارد.

دکتر عسکر فراشاه تصریح کرد: شلغم در حقیقت، غده زیرزمینی است که پس از هضم، خون زیادی در بدن تولید می کند و برای افراد کم خون میتواند موثر باشد.

وی با بیان اینکه شلغم را میتوان در پیشگیری و درمان سرما خوردگی تجویز کرد یادآور شد: در سرما خوردگی ها، زکام و گلو درد از زمان های دور تاکنون در تمام دنیا شلغم مورد استفاده قرار می گیرد.

این متخصص طب ایرانی افزود: خوردن شلغم پخته برای رفع سرفه، تسکین و نرم کنندگی سینه بسیار موثر است و علاوه بر آن یک داروی ادرار آور است که با افزایش میزان ادرار به دفع فضولات بدن کمک می کند.

وی، درمان بیماری های سنگ کلیه و مثانه را از دیگر خواص شلغم یا آب آن دانست و گفت: شلغم در بیماری های مفاصل و بخصوص نقرس هم کاربرد دارد، به این صورت که شلغم را کاملا پخته و به صورت خمیر روی موضع قرار داده شود.

عسکر فراشاه تصریح کرد: شلغم در طب ایرانی به عنوان تقویت کننده قوای باروری نیز مورد استفاده قرار میگیرد و ضد عفونی کننده دستگاه هاضمه است، ضمن آنکه ‎در افرادی که مشکل نفخ دارند و می خواهند از خواص شلغم استفاده کنند می توانند از مربای شلغم به عنوان صبحانه یا دسر بعد از غذا استفاده و یا آن را با مصلح شامل آویشن ،سکنجبین یا گلقند مصرف نمایند.

به گفته وی افراد با مشکلات تیروئیدی بهتر است از مصرف شلغم صرف نظر کنند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + دو =

جدیدترین

  • دود بی‌تفاوتی بر فراز مازندران
  • نمایشگاه دستاوردهای روستایی
  • وقتی یک سوزن اُمید می‌شود
  • از قله‌ دیوان عالی تا قلعه مارکوه
  • برخورد با سرویس های غیرمجاز در دستور شورای ترافیک
  • استقرار گشت‌های قرنطینه دام در ورودی‌ شهرها
  • رامسر به کانون رویدادهای فرهنگی کشور نزدیک‌تر می‌شود
  • فرهنگ‌سازی یا مقابله؟
  • بحران پنهان در بیمارستان‌های دولتی مازندران
  • بزرگان فرهنگی، سرمایه ملی ما هستند
  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت