پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

توضیحات بهزیستی درباره واگذاری کودکان زلزله‌زده بی‌سرپرست

بنابر اعلام مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی کشور تا این لحظه هیچ کودک زلزله‌زده‌ای که در راستای حادثه اخیر کرمانشاه یتیم یا هر دو والد خود را ازدست داده و بی‌سرپرست شده باشد، جهت...

کد خبر :16976 آبان 25, 1396
چاپ
48 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، بنابر اعلام مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی کشور تا این لحظه هیچ کودک زلزله‌زده‌ای که در راستای حادثه اخیر کرمانشاه یتیم یا هر دو والد خود را ازدست داده و بی‌سرپرست شده باشد، جهت نگهداری به این سازمان ارجاع داده نشده است.

سیدمهدی میر شاه ولد  در این باره افزود: طی چند روزی که از زلزله کرمانشاه می‌گذرد تاکنون هیچ کودکی که پدر یا مادرش را همزمان از دست داده باشد،‌ برای واگذاری سرپرستی به این ارگان ارجاع داده نشده است.

وی با بیان اینکه مسلما هستند کودکانی که یکی از والدین خود را زلزله کرمانشاه از دست داده‌اند،‌ تاکید کرد: با گذشت ۴ روز از زلزله مورد ارجاعی از این بابت نداشته‌ایم.

میرشاه ولد ادامه داد: در بین مصدومان کودکان و والدین زخمی شده وجود دارند که بدلیل شرایط موجود و دریافت خدمات درمانی از هم جدا هستند که تمامی آنها شناسایی و تحت پوشش قرار گرفته‌اند.

مدیرکل روابط عمومی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه اورژانس اجتماعی کرمانشاه و کردستان در منطقه مستقر و تیم‌های آنها در مناطق زلزله زده توزیع و در حال شناسایی کودکان،‌ سالمندان و زنان بی سرپرست و بد سرپرست شده و معلولان هستند، گفت: چنانچه کودکی شناسایی شود، در مرحله اول توسط بهزیستی پذیرش، خدمات روانی و مشاوره‌ای انجام و پس از اقدامات لازمه، همانند سایر کودکان ساکن در شیرخوارگاه و مراکز شبه خانواده چنانچه شرایط واگذاری به خانواده‌های متقاضی را داشته باشد، با طی روند قانونی “فرزندخواندگی” و یا “امین موقت” اقدامات لازم در آینده صورت خواهد گرفت.

به گفته وی، بافت قبیله‌ای، طایفه‌ای و عشیره‌ای منطقه به گونه‌ای قوی است که بزرگان آنها از کودکان و زنان حمایت می‌کنند اما چنانچه موردی شناسایی شود حتما تحت پوشش خدمات این سازمان قرار خواهند گرفت.

میرشاه ولد در پایان تاکید کرد: با توجه به استقرار تیم‌های شناسایی، این سازمان آماده پذیرش سالمندان،‌ زنان و معلولان بد سرپرست و بی سرپرست حادثه اخیر جهت ارائه خدمات لازم به آن‌ها است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − دو =

جدیدترین

  • خیران رامسری یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به مرکز سالمندان کتالم کمک کردند
  • واگذاری یک‌هزار واحد مسکونی به خانواده‌های تحت پوشش
  • سکوت نخبگان خیانت به منافع ملی است
  • قاضی در مدرسه
  • ماموریت ما ساختن ایران قوی است
  • ۲۵ سال انتظار برای بازگشت یک نوجوان ۱۳ ساله
  • اجرای طرح کالابرگ در ۴۲۰ فروشگاه رامسر
  • گره‌گشایی از زخم کهنه ۲۰ ساله مازندران
  • پرداخت ۲.۶ میلیارد تومان تسهیلات به فعالان فرهنگی رامسر
  • ریل‌گذاری مثبت برای مختصات تازه پیشرفت
  • جهاد تبیین؛ خط مقدم مقابله با جنگ روایت‌ هاست
  • بازار آرد و نان تا پایان سال ویژه رصد می‌شود
  • مازندران نیازمند مصوبات اجرایی و عملیاتی است
  • انتخابات شوراها بنا بر مرّ قانون برگزار می‌شود
  • رئیس‌جمهور با دستِ پُر می‌آید یا وعده‌های تکراری؟
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت