پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

رئیس سیا جایگزین تیلرسون در وزارت خارجه می‌شود

پایگاه «پولیتیکو» در گزارشی با اشاره به جایگاه مطلوب مدیر سیا در نزد دونالد ترامپ، از احتمال جایگزینی او به عنوان وزیر خارجه آمریکا خبر داده...

کد خبر :16947 آبان 24, 1396
چاپ
15 Views
0 نظر
 به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، در ادامه انتشار خبرها درباره تغییرات در دولت دونالد ترامپ، رسانه آمریکایی خبر داده که رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در حال سر برآوردن به عنوان جایگزین رکس تیلرسون در سمت وزارت خارجه این کشور است.

پولیتیکو در گزارشی از احتمال جایگزین شدن «مایک پمپئو» مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا(سیا) در سمت وزیر خارجه این کشور خبر داده است.

در این گزارش آمده است: «ترامپ از گزارش‌دهی روزانه اطلاعاتی که در اختیارش قرار می‌گیرد، به عنوان یک مکالمه برای پرسیدن سوالات بسیار از مایک پمپئو مدیر سیا و عضو سابق مجلس نمایندگان آمریکا درباره مسائل مختلف از تهدیدات امنیت ملی گرفته تا موضوعات داخلی کنگره، استفاده می‌کند».

گفته می‌شود که ترامپ یا پمپئو چهار روز در هفته ساعت ۱۰ صبح جلسه دارد و رئیس‌جمهور آمریکا از مدیر سیا می‌خواهد با او به جلسه بعدی که در برنامه روزانه ترامپ قرار دارد، او را همراهی کند.

تعدادی از منابع وابسته به دولت آمریکا و همچنین افراد مطلع از امور کاخ سفید به پولیتیکو خبر دادند که جایگاه مطلوب پمپئو در نزد ترامپ، او را به گزینه‌ای برای جایگزینی تیلرسون در وزارت خارجه تبدیل کرده است.

تاکنون تیلرسون هرگونه احتمال برای استعفا و کناره‌گیری از وزارت خارجه را رد کرده است.

البته رئیس سیا به نزدیکان خود گفته که «انتظار و احتمال می‌رود» که رئیس‌جمهور ترامپ او را برای منصب وزارت خارجه انتخاب کند.

پمپئو همچنین تاکید کرده که در صورت پیشنهاد این پست توسط ترامپ، او آن را خواهد پذیرفت.

انتشار گزارش پولیتیکو درباره روابط خوب ترامپ با پمپئو، در حالی است که در کاخ سفید روابط گرم رئیس‌جمهور آمریکا با رئیس کنونی ستاد کارکنان کاخ سفید منتشر شده بود.

یک سخنگوی کاخ سفید اما اعلام کرده که ترامپ قصد ندارد اعلامیه و بیانیه‌ای درباره پرسنل و اضعای دولت منتشر کند.

قائم مقام سخنگوی کاخ سفید، ضمن «گرم» خواندن روابط ترامپ با تیلرسون، گفت: «رئیس‌جمهور از همه تیم امنیت ملی خود شامل وزیر خارجه تیلرسون و مدیر سیا پمپئو بسیار خرسند است».

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − چهار =

جدیدترین

  • «نشان ملی برکت» به قرارگاه جهادی علمدار اهدا شد 
  • تأکید بر احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه های دسترسی
  • آغاز هفتمین رویداد تولید محتوای بسیج مازندران در قائم‌شهر
  • ترک‌فعل در حوزه جنگل و هوای پاک مشهود است
  • داغ شدن هشتگ قافله‌فاطمی هم‌زمان با تشییع شهدای گمنام
  • سرعت پیری باید متوقف شود
  • اصلاحات تازه برای بازنشستگان و کالابرگ در راه است
  • جامعه امروز بیش از هر زمان نیازمند تفکر بسیجی است
  • مازندران در سراشیبی خاموش جمعیت
  • از قنات تا چاه عمیق
  • شبکه ایران یاران جوان بازوی عملیاتی سمن‌ها در کشور
  • رامسر یک گام تا احیای پروازهای پایدار
  • اجرای طرح توانمندسازی ایثارگران در ۸ استان کشور
  • دود بی‌تفاوتی بر فراز مازندران
  • نمایشگاه دستاوردهای روستایی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت