پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

شرط گرفتن اثر انگشت برای صدور ویزای عربستان توهین به زوار پاکستانی است

رهبر حزب جمعیت علمای پاکستان گفت: شرط گرفتن اثر انگشت برای صدور ویزای عربستان توهین به زائران پاکستانی و غیر قابل پذیرش...

کد خبر :16245 آبان 14, 1396
چاپ
39 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین ، «صاحبزاده ابوالخیر محمد زبیر» رهبر حزب جمعیت علمای پاکستان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام‌آباد گفت: شرط گرفتن اثر انگشت برای صدور ویزای عربستان توهین به زائران پاکستانی و غیر قابل پذیرش است.

وی افزود: هیچ علتی برای گرفتن اثر انگشت زوار وجود ندارد و دولت عربستان با این کار مشکلات سفر به مکه را بیشتر کرده است.

رهبر حزب جمعیت علمای پاکستان تأکید کرد: زوار پاکستانی از افزایش قیمت ویزا و شرط اثر انگشت برای سفر به عربستان نگران هستند.

وی افزود: مراکزی برای گرفتن اثر انگشت زوار در مناطق دورافتاده کراچی،لاهور و اسلام‌آباد تعیین شده که از یک سو رفت و آمد آنها را مشکل می‌کند و از طرف دیگر ایستادن در صف‌های طولانی برای بسیاری از زوار رنج‌آور است.

صاحبزاده ابوالخیر محمد زبیر اظهار داشت: اگر اثر انگشت زوار برای سفر به عربستان الزامی است به دست آوردن آن از طریق سازمان ثبت احوال پاکستان (نادرا) بسیار آسان‌تر است.

وی از دولت پاکستان درخواست کرد تسهیلات ویژه برای سفر زائران به مکه را در نظر بگیرد و از سختگیری بیشتر دولت عربستان در این زمینه جلوگیری کند.

رهبر حزب جمعیت علما گفت: وزارت امور مذهبی باید برای بهبود وضعیت صدور ویزا برای زواری که قصد ادای حج عمره را دارند وارد عمل شود.

وی افزود: وزارت امور مذهبی باید کاری کند که عربستان در شروط خود برای سفر زائران به مکه تجدید نظر کند.

چندی پیش اتحادیه آژانس‌های مسافرتی پاکستان اعلام کرد تعرفه سنگین عربستان برای حج عمره را نمی‌پذیرد و خواستار دخالت دولت برای حل این مشکل است.

طبق تصمیم جدید کابینه وزرای عربستان، زائرانی که برای دومین‌بار قصد سفر به سرزمین وحی در قالب حج عمره و تمتع را دارند، می‌بایست مبلغ ۲ هزار ریال سعودی (یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان) بابت هزینه صدور ویزا پرداخت کنند.

سالانه ۱٫۲ میلیون نفر از پاکستان به عمره و ۱۸۴ هزار نفر نیز به حج تمتع می‌روند و تصمیم جدید سعودی‌ها مبنی بر  گرفتن اثر انگشت و تحمیل مالیات جدید بر صدور ویزا موجب خواهد شد ۴۰ درصد مردم از حج و عمره محروم شوند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + بیست =

جدیدترین

  • ۲۲ بهمن با حضور همیشگی مردم پرشورتر از همیشه
  • راه شهدا با حضور مردم زنده می‌ماند
  • برای خلق حماسه‌ای دیگر
  • مازندران در خط حضور؛ خروشان در مسیر انقلاب
  • مبارزه و خدمت دو مسیر جدانشدنی بود
  • خدمات قضایی بدون وقفه ادامه دارد
  • ایرانِ پس از انقلاب، نماد عزت شد
  • مازندرانی‌ها ۳/۵ همت کالابرگ‌ خرید کردند
  • برخورد قاطع با گران‌فروشی در اولویت است
  • موضع خنثی آموزش و پرورش در جنگ شناختی، بازی در پازل دشمن است
  • پهلوی در ترازوی اسناد و خاطرات
  • (بدون عنوان)
  • داوطلبین تا اعلان قطعی صلاحیت ها به گمانه زنی ها توجه نکنند
  • مذاکره آری، اما از موضع عزت
  • نسل جوان؛ قلب تپنده انقلاب در گام دوم
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت