پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

دریا و سواحل شمال کشور صاحب ندارد

نماینده نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از دغدغه‌هایی استان‌های شمالی این است که دریا و سواحل صاحب...

کد خبر :15684 آبان 7, 1396
چاپ
37 Views
0 نظر
دریا و سواحل شمال کشور صاحب ندارد

به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، قاسم احمدی‌لاشکی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌هایی استان‌های شمالی این است که دریا و سواحل صاحب ندارد، اظهار کرد: در مجلس هشتم مصوبه‌ای برای تشکیل سازمان عمران و سواحل دریایی کشور برای استان‌های شمالی انجام شد که هیچ‌ اقدام و کاری در سه استان شمالی کشور صورت نگرفته است.

وی افزود: اکنون در همین راستا طرحی را آماده کردیم و بر اساس نشستی که با فراکسیون بنادر، دریانوردی و توسعه صنایع دریایی مجلس شورای اسلامی داشتیم تقویت سازمان بنادر و دریانوردی در دستور کار قرار گرفت و به نوعی مدیریت سواحل نیز به آنها سپرده خواهد شد.

رئیس فراکسیون بنادر، دریانوردی و توسعه صنایع دریایی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ساخت‌و‌سازهای بی‌رویه و بی‌حساب و کتاب در سواحل در حال انجام است و هر کسی توپ را در زمین دیگری می‌اندازد و یک روز وزارت کشور را مسؤول می‌دانند و روز دیگر فرمانداران، بخشداران یا شهرداران شهر‌های ساحلی را مقصر می‌دانند در حالی که امکاناتی برای حل این معضل ندارند و به نوعی دریا در شمال بدون صاحب است.

احمدی لاشکی عنوان کرد: از آنجایی که منابع، تجهیزات و امکانات در اختیار سازمان بنادر و دریانوردی قرار دارد بنابراین طرح واگذاری مدیریت سواحل به سازمان بنادر آماده شد و در کمیسیون عمران مجلس هم درباره آن بحث و تبادل نظر شد و دفاع‌های لازم نیز انجام شد و اکنون در کمیته موردنظر قرار دارد و اگر این قانون به تصویب برسد مطمئناً برای سواحل و دریای شمال کشور اتفاقات بسیار خوبی رخ خواهد داد.

وی با تأکید بر اینکه همه بنادر شمالی و جنوبی کشور باید تقویت شوند، بیان کرد: در سفر معاون وزیر و رئیس سازمان بنادر و دریانوردی به بندر نوشهر نیز سه پروژه سرمایه‌گذاری اقتصادی و تجاری صورت گرفت و تفاهم‌نامه‌های آن امضاء شد و این برای تقویت بندر نوشهر که دارای سابقه حدود یک قرن دارد و توجه جدی به آن نشد، بسیار مؤثر است.

نماینده مردم شهرستان‌های نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان بنادر و دریانوردی دستور پیگیری جدی احداث راه دسترسی بندر نوشهر را صادر کردند که بخشی از این پیگیری‌ها را باید مدیران شهری نوشهر انجام دهند و مسیرهای موردنظر بازگشایی شود و شرایط برای احداث این راه تسهیل و فراهم شود.

احمدی لاشکی با اشاره به اینکه باید بندر خشک یا پسکرانه را در نوشهر آماده کنیم و البته اقدامات در این زمینه آغاز شد، تأکید کرد: گردشگری بندر نوشهر نیز باید در راستای توسعه اقتصادی و تجاری به صورت جدی فعال شود.

وی در پایان تصریح کرد: نوشهر در حوزه گردشگری دارای جایگاه خاصی است و این برای کسانی که در حوزه اقتصادی فعالیت دارند ملموس‌تر است و آینده نوشهر، چالوس و کلاردشت بسیار درخشان است زیرا چه بخواهیم و نخواهیم عملیات احداث آزادراه تهران ـ شمال به طور جدی در حال انجام است و این برای توسعه گردشگری بسیار حائز اهمیت است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + نه =

جدیدترین

  • پایگاه هوایی اطفای حریق در راه است
  • «فروپاشی ذهنی» پروژه آمریکا برای ایرانی‌ها
  • تمرکز فضای مجازی بر امیدسازی مقابل جنگ روایت‌ها
  • آخرین نفس قهرمان آسیا در میان شعله‌های گاز
  • هیچکس تنها نیست
  • وقتی گلوله‌ها نامرئی‌اند
  • ورزش، پیشران نشاط اجتماعی در دهه فجر
  • سپاه و بسیج نماد مقابله با تروریسم‌ هستند
  • ملت مقتدر ایران، گور صهیونیسم را می‌کند
  • جوانان با اقتدای به شهدا زمینه‌سازان ظهور باشند
  • تصویب طرح جامع جمع‌آوری فاضلاب خانگی رامسر
  • شرایط نرمال شبکه ارتباطات در غرب مازندران
  • انتشار تصاویر دیده‌نشده از حوادث آمل
  • مازندران هر روز آب می‌رود!
  • آتش‌سوزی یک دستگاه اتوبوس در پایانه باغ ملی رامسر
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت