پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

رئیس شورای اروپا: پس از دیدار با پنس به آینده دلگرم شدم

رئیس شورای اتحادیه اروپا پس از دیدار با معاون رئیس‌جمهور آمریکا در بروکسل تاکید کرد،‌ در این نشست همه چیز برخلاف رویکردهای ناراحت کننده‌ای بود که گفته می‌شد دولت جدید آمریکا درقبال ناتو اتخاذ خواهد...

کد خبر :13890 اسفند 3, 1395
چاپ
83 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از ایسنا،  دونالد تاسک،‌ رئیس شورای اروپا پس از دیدار با مایک پنس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت، ناتو یک ساختار شکست خورده نیست؛ اظهارنظری که در مقابل رویکردهای اعلام شده از سوی دولت آمریکا در قبال این ائتلاف قرار دارد.

تاسک پس از دیدار با پنس توضیح داد: ما باید بر یک چیز توافق کنیم و آن این گذاره است که ناتو شکست نخورده است. مانند تمام ارزش‌هایی که در اصل شکل گیری این ائتلاف نقش داشته‌اند و نمی‌توان گفت که شکست خوردند. بیایید درباره همه چیز گفت‌وگو کنیم و تعهدات اقتصادی خود را آغاز کنیم اما تنها با هدف تقویت و نه تضعیف همبستگی خود.

تاسک همچنین عنوان کرد: اتحادیه اروپا همواره با تمام وجود روی آمریکا و حمایت آن از ایده اروپایی متحد حساب کرده است. چراکه اروپای متحد جهان را به مکانی بهتر تبدیل کرده است.

وی در این باره ادامه داد: آمریکایی‌ها می‌دانند که اتحاد چه مساله ارزشمندی است و اینکه اختلاف و فروپاشی آغاز مسیر شکست است. این به نفع همه ماست که از برهم زدن ترکیب غرب جلوگیری کنیم و می‌دانیم که برای قاره مان در این زمینه نمی‌توانیم نهادی بهتر از اتحادیه اروپا ایجاد کنیم.

رئیس شورای اروپا گفت در دیدار خود با پنس درباره سه مساله کلیدی پرسش‌هایی را مطرح کرده است: نظم بین‌المللی، ‌امنیت و رویکرد دولت جدید آمریکا در قبال اتحادیه اروپا.

تاسک تشریح کرد: امروز من کلماتی را شنیدم که ما را نسبت به آینده دلگرم می‌کرد؛ کلماتی که مسائل زیادی را درباره رویکرد جدید واشنگتن توضیح دادند.

وی ضمن تشکر از معاون رئیس‌جمهور آمریکا برای حضور در این دیدار خاطر نشان کرد: طی ماه‌های گذشته اتفاقات متعددی در کشور شما و اتحادیه اروپا رخ داده است. عقاید شوکه کننده‌ای نیز گاهی درباره روابط ما و امنیت مشترک ما مطرح شد.

تاسک ادامه داد: اول از همه تمایل دارم تا برخواست خود مبنی بر فعالیت براساس حاکمیت قانون بین‌المللی تاکید کنم؛ قانونی که ظلم و خود بزرگ بینی درباره همه چیز تصمیم نمی‌گیرد و به نفع منافع غرب است. عمل به این نظم و قانون تنها از طریق یک سیاست مشترک،‌ دوجانبه و حمایت گرایانه محقق خواهد شد که تمام جامعه غرب به آن پایبند باشد.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش − پنج =

جدیدترین

  • فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
  • آماده‌باش ۲۷۳ تیم هلال احمر در جنگ رمضان
  • نغمه کار در شالیزارها
  • افزایش ۶ درصد تردد نوروزی خودروها در محورهای مازندران
  • اعلام اسامی کاندیداهای انتخابات شورای اسلامی شهرستان رامسر
  • بررسی روند خدمات‌رسانی نوروزی
  • تمدید ساعت کاری ادارات تا ۱۵ فروردین
  • رتبه نخست مراکز اقامتی مازندران در کشور
  • شهید «ابوذر محمدی» مجاهد گمنام محور مقاومت بود
  • بازگشت به خاک مادری
  • نوروز مازندران زیر ذره‌بین
  • ترافیک سنگین در تمام جاده‌های مازندران
  • بنیان‌های اقتصادی در سایه امنیت ملی برجسته می‌شود
  • مدافعان حرم، درس‌آموختگان مکتب اهل بیت (ع) بودند
  • آرامش در بازار رامسر، با نظارت میدانی و تأمین کالا
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت