پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

مقامات دولت ترامپ به دنبال شکاف میان ایران و روسیه هستند

یک روزنامه آمریکایی در گزارشی نوشت که مقامات دولت جدید در واشنگتن، برای ایجاد اختلاف میان تهران و مسکو تلاش می...

کد خبر :13603 بهمن 18, 1395
چاپ
33 Views
0 نظر

به گزارش نیمه پررامسر ، مقامات دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به دنبال ایجاد یا پیدا کردن شکافی در روابط ایران و روسیه هستند.

یکی از مقامات ارشد دولت ترامپ در حوزه اروپا و کشورهای عربی که نخواست نامش فاش شود، گفت: ترامپ و اعضای دولت وی در تلاش برای شکستن اتحاد دیپلماتیک و نظامی میان ایران و روسیه هستند و هدف خود را از این امر پایان دادن به جنگ در سوریه و پیشبرد جنگ علیه گروه تروریستی داعش اعلام کردند.

استراتژی در دست انجام مقامات آمریکایی با آنچه که ترامپ برای بهبود روابط خود با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه و برخورد قاطعانه با حضور نظامی ایران در منطقه اعلام کرده بود، مطابقت دارد.

این مقام آمریکایی افزود که ترامپ به پوتین به عنوان فردی که حرف های بدون پشتوانه می زند نگاه نمی کند اما روسیه را به عنوان تهدید نظامی مانند آنچه که اتحادیه جماهیر شوروی در دوران جنگ سرد علیه آمریکا به شمار می رفت نیز محسوب نمی کند.

وی گفت: اگر میان ایران و روسیه اختلافی وجود داشته باشد، علاقمند هستیم آن را پیدا کنیم. ترامپ روز گذشته گفت: بهتر است با روسیه کنار بیاییم تا اینکه هیچ گونه روابطی نداشته باشیم.

این در حالی است که شماری از کارشناسان روسی بر این باور هستند که پوتین به راحتی حاضر به کمرنگ کردن روابط خود با ایران نیست و در صورت انجام این عمل، خواستار لغو بسیاری از تحریم های آمریکا علیه روسیه می شود.

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه نیز روز گذشته گفت که بهبود روابط آمریکا و روسیه نیاز به تلاش فراوان و اقدامات جدی دارد زیرا این رابطه در زمان «باراک اوباما» رئیس جمهوری پیشین آمریکا و به دلیل اقدامات هدفمند وی به شدت تضعیف شده است.

مهر/

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 2 =

جدیدترین

  • بازدید مسئولین شهرستانی از آئین اعتکاف دانش آموزی
  • تأکید بر برنامه‌محوری و شفافیت فرهنگی
  • اجرای طرح «کارت امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵
  • فضای مجازی صرفاً یک تهدید نیست
  • نجات کشور در گرو تبعیت از ولایت فقیه است
  • تکریم ارباب‌رجوع حق مردم و یک الزام مدیریتی است
  • برگزاری بیست‌ونهمین یادواره شهید علمدار در ساری
  • غذای اصیل رامسر در قاب نخستین جشنواره آشپزی بومی
  • «یلدا» سنت‌ها را با زندگی امروز پیوند می‌دهد
  • افتتاحیه اولین رویداد منطقه ای تولید محتوای دیجیتال بسیج در رامسر برگزار شد
  • خانه‌هایی که قانون را دور می‌زنند!
  • «نشان ملی برکت» به قرارگاه جهادی علمدار اهدا شد 
  • ورک شاپ‌های تخصصی، حلقه مفقوده ارتقای هنر
  • بازگشت هتل قدیم پس از سه سال انتظار
  • روایتی از کلاس درس تا خط مقدم
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت