پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

چهارمین کارگاه آموزشی و تمرین ستادی مدیریت بحران مازندران در رامسر برگزار شد

چهارمین کارگاه آموزشی و تمرین ستادی مدیریت بحران استان مازندران با حضور معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، استاندار مازندران، معاون عمرانی استانداری، فرماندار رامسر و دیگر مسئولین در...

کد خبر :11630 تیر 21, 1395
چاپ
89 Views
0 نظر

به گزارش نیمه پُر رامسر، چهارمین کارگاه آموزشی و تمرین ستادی مدیریت بحران استان مازندران با حضور  معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، استاندار مازندران، معاون عمرانی استانداری، فرماندار رامسر و دیگر مسئولین در اردوگاه هفتم تیر رامسر برگزار شد.

استاندار مازندران در این همایش گفت: استان مازندران میزبان ۶ استان کشور در این کارگاه آموزشی است زیرا این موضوع مقوله جدی در جهان است و امروزه همه دنیا را تهدید می کند.

وی افزود: با وضعیت اقلیمی، آب و هوایی و از بین رفتن لایه اوزون سهم کشورهای پیشرفته در این زمینه بیش از پیش است و با اینکه مدعی این شعار ها در اجلاسهای بین المللی هستند هیچ اقدام اصولی در این رابطه انجام نمی دهند که باید با گفتگو و راه حلهایی در جهان با این پدیده مقابله کنیم زیرا دامن گیر همه کشورهای پیشرفته است و هر ساله صدها نفر در جهان در موضعات و حوادث بحرانی با مشکلات جدی روبرو هستند.

ربیع فلاح تصریح کرد: در کشور ما در بحرانهای مترقبه و غیر مترقبه ۴۳ بحران شناخته شده که  ۳۱ بحران آن در استان مازندران مشخص شده و از این تعداد ۱۶ بحران در استان اتفاق افتاده است.

وی در ادامه بیان کرد: در مدیریت بحران باید در قبل از وقوع بحران اقدامات انجام شود و موضوع بحران مورد مطالعه قرار گیرد و عرصه های آن که در آن بحث بحران اتفاق می افتد مانند سیل، رانش اراضی باید شناسایی شوند.

وی با اشاره به اینکه در مدیریت بحران باید قبل، حین و بعد از بحران اقدام شود گفت: بحرانهایی که هر ساله با آنها مواجه هستیم سیل، رانش اراضی و استفاده از آبهای زیر زمینی و بیماریهای دام و طیور هستند که باید قبل از بروز حادثه نسبت به مطالعه و شناسایی آنها اقدام شود و عوامل انسانی و غیر انسانی مورد بررسی قرار گیرند.

وی با بیان اینکه محیط زیست و بحران تخریب زیست بوم ها باید مورد توجه بیشتری باشد تصریح کرد: منابع طبیعی و ملی نود درصد عرصه های کشور را در بر میگیرد و مدیریت در این عرصه باید با مشارکت مردم باشد و احیا و بهره برداری و محفاظت در استان ما در جنگلها باید مورد توجه قرار گیرد.

فلاح تاکید کرد: همه در ارتباط با این کارگاهها باید حساسیت نشان دهیم و در این کارگاههای آموزشی با تشکیل کمیته های متعدد و تبادل اطلاعات و بینش و آگاهی و مهارت و تصمیم گیری فوری در بحرانها فعال باشند و بتوانیم به موقع از حوادث پیشگیری کنیم .

وی در پایان گفت: دولت تدبیر و امید مسائل و مشکلات و بحرانهای اقتصادی و اجتماعی را مدیریت کرده و همگام با دولت و منویات رهبری با همگرایی و همدلی همه هماهنگ و همسو و همکاری خوبی دارند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 4 =

جدیدترین

  • مردم مازندران با کالابرگ حدود ۱۱ همت خرید کردند
  • مجاهدی که ۵ سال در اوج گمنامی جهاد کرد
  • اشغال ۸۳ درصدی مراکز اقامتی مازندران
  • مردم پس از ۴۷ سال درباره انقلاب چه می‌گویند؟
  • چرا مردم ۴۷ سال با انقلاب ماندند؟
  • ۳۰ شب ایستادگی؛ دست برتر با ایران
  • دستور ویژه برای کنترل قیمت‌ها و یکسان‌سازی نرخ‌ها
  • ما با یزیدیان بیعت نمی‌کنیم
  • کمبودی در تأمین مرغ و کالاهای اساسی نداریم
  • فرسایش «سرمایه اجتماعی» در سایه‌ غیبت‌های مصلحتی
  • میزبانی از بیش از ۷۰۰ هزار نفرشب تا ۱۰ فروردین
  • دریابان تنگسیری بر اثر شدت جراحات به لقاءالله پیوست
  • اجرای نظام ارجاع در صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
  • آماده‌باش ۲۷۳ تیم هلال احمر در جنگ رمضان
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت