پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
  • گزیده اخبار :
  • شنبه ۳ خرداد ۱۴۰۴ , Saturday 24 May 2025
    Ramsarnovin.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 24972
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۲ خرداد, ۱۴۰۴ - ۰۳:۴۹
  • شما اینجا هستید :آخرین اخبار > خبر برگزیده
  •   

    وزیر کشور در گفتگو با بلاغ:

    زخم کهنه پسماند در مازندران هنوز درمان نشد

    وزیر کشور گفت: واقعاً زیبنده مردم مازندران و دیگر استان‌های شمالی کشور نیست که همچنان با مشکلات ناشی از انباشت و مدیریت ناصحیح پسماند مواجه باشند.

    اسکندر مومنی در حاشیه سفر یک‌روزه به مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» از برنامه‌ریزی جدی دولت برای رسیدگی به مشکلات دیرینه پسماند در استان خبر داد.

    وی اظهار کرد: نخستین برنامه سفر امروز، حضور در مراسم باشکوه تجلیل از خادمان کنگره بزرگداشت شهدای استان و یادآوری حماسه بزرگ سوم خرداد بود که به‌شایستگی برگزار شد و جای تقدیر دارد.

    وزیر کشور ادامه داد: پس از این برنامه، جلسه‌ای تخصصی با حضور استانداران و مسئولان مرتبط در حوزه محیط زیست، مدیریت شهری و بهداشت، به منظور بررسی وضعیت پسماند در استان‌های شمالی کشور و به‌ویژه مازندران برگزار خواهد شد.

    مومنی با بیان اینکه معضل پسماند به یکی از چالش‌های مهم و مزمن استان مازندران تبدیل شده است، گفت: این معضل، بیش از دو دهه است که مردم این استان با آن درگیر هستند و آثار و تبعات آن، نه‌تنها بر سلامت و زندگی روزمره مردم، بلکه بر محیط‌زیست و گردشگری منطقه نیز تأثیر منفی گذاشته است.

    وزیر کشور با اشاره به حساسیت موضوع و مطالبه جدی مردم، تأکید کرد: واقعاً زیبنده مردم شریف و صبور مازندران و دیگر استان‌های شمالی کشور نیست که همچنان با مشکلات ناشی از انباشت و مدیریت ناصحیح پسماند مواجه باشند و این موضوع نیازمند تصمیم‌گیری فوری و اجرای راهکارهای مؤثر و بلندمدت است.

    به گفته مومنی، پس از جلسه با مسئولان، بازدیدهای میدانی از مناطق بحرانی و مراکز دپوی زباله نیز در دستور کار قرار دارد تا تصمیم‌گیری‌ها بر پایه واقعیت‌های موجود انجام شود.

    وی در پایان خاطرنشان کرد: در جلسه نهایی که عصر امروز در محل استانداری برگزار خواهد شد، تلاش خواهیم کرد به جمع‌بندی مشخصی برسیم تا با همکاری دستگاه‌های اجرایی، محیط‌زیست، شهرداری‌ها و نهادهای مرتبط، شرایط استان مازندران از این وضعیت خارج شود و گام‌های مؤثری برای صیانت از سلامت مردم و محیط‌زیست برداشته شود.

    انتهای خبر/