به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بلاغ؛ «حسین روحانینژاد» دیروز در مراسم گرامیداشت سالروز حساب ۱۰۰ امام خمینی(ره)، با اشاره به لزوم توجه به تولید مسکن و رفع مشکلات مسکن محرومان اظهارداشت: بسیاری از مشکلات موجود در حوزه مسکن، ناشی از موانع سرمایهگذاری در ستاد و استانهاست. این موانع باید برطرف شود تا سرمایهگذاری به راحتی در مسیر تولید مسکن قرار گیرد.
وی ادامه داد: برای پیگیری شعار سال، نیاز به یک متولی خاص در سطح ملی و استانی وجود دارد. همچنین، رفع موانع سرمایهگذاری از دیگر اولویتهاست و موانع باید شناسایی و برطرف شوند.
روحانینژاد نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن با تأکید بر اینکه تنها راهکار حل معضل مسکن، نسخه ارائهشده از سوی امام خمینی(ره) است، افزود: در این راهکار، تأسیس شورای مرکزی برای ساخت مسکن ارزانقیمت با صرفهجویی و دقت کامل پیشبینی و تأکید شده است که در ازای زمین، پولی پرداخت نشود. همچنین بنیاد مستضعفان باید در این زمینه مشارکت کند و از اراضی تصرفشده پهلوی و خاندانش در طرح تأمین مسکن استفاده شود.
روحانینژاد ادامه داد: اگر هزینه زمین از قیمت مسکن حذف شود قیمت نهائی تا ۵۰ درصد کاهش مییابد. طبق قانون، تهیه اراضی مورد نیاز برای ساخت مسکن برعهده دولت و بنیاد مستضعفان است. این اراضی باید بهصورت رایگان و قطعی در اختیار بنیاد مسکن قرار گیرد.
آمادگی برای واگذاری زمین روستایی
به گزارش ایسنا، غلامرضا صالحی؛ رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در مراسم گرامیداشت چهل و ششمین سالروز فرمان تاریخی امام(ره)برای تاسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اظهار کرد: در سال گذشته نسبت به شناسایی، احیا، تملک اراضی و اخذ سند برای بیش از یک میلیون متر مربع زمین در شهر تهران اقدام کردیم که عواید حاصل از آن برای ساخت مسکن محرومان در کل کشور هزینه میشود.
وی افزود: تأمین و تملک زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی با همراهی سازمان ملی زمین و مسکن، افزایش ۳۵برابری اعتبارات دولتی حساب ۱۰۰ امام در سال گذشته، تملک یک میلیون قطعه زمین روستایی در بیش از چهار هزار روستای کشور و آمادگی برای واگذاری ۲۰۰ هزار قطعه زمین در سال به متقاضیان و اخذ مصوبه مجلس در زمینه تهاتر
۷۰ درصدی قیر از جمله اقدامات صورت گرفته در بنیاد مسکن است که در تعامل مؤثر با دولت، مجلس، وزارت راه و شهرسازی و سایر نهادها انجام شده است.
به گفته رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، از دیگر اقدامات، پیگیری و افزایش ۱۰۰ درصدی وام مسکن روستایی در یک سال گذشته بوده که از ۲۰۰ به ۳۵۰ میلیون و در حال حاضر به ۴۰۰میلیون تومان افزایش یافته است. این رشد کمسابقه در کنار نرخ بهره مناسب و دوره بازگشت ۲۰ ساله فرصتی برای توانمندسازی اقشار کمدرآمد روستایی و انگیزهای برای مهاجرت معکوس و ماندگاری جمعیت محسوب میشود.
صالحی خاطرنشان کرد: در سال گذشته با معرفی ۳۳۰ هزار نفر متقاضی وام رکورد جدیدی به ثبت رسید که در ارتقای شاخص مقاومسازی مسکن روستایی، مؤثر و در حال حاضر این شاخص به ۵۴ درصد رسیده است. با ادامه این روند تا پایان دولت چهاردهم به شاخص ۷۵ درصد مقاومسازی دست خواهیم یافت.
انتهای خبر/