پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

برخورد با هرگونه سوگیری عوامل اصلی برپایی انتخابات

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران گفت: دولت با هرگونه سوگیری فرمانداران و بخشداران به عنوان عوامل اصلی برگزاری انتخابات برخورد می...

کد خبر :23868 مرداد 30, 1402
چاپ
49 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از مهر، روح الله سلگی صبح دوشنبه در همایش فرمانداران و بخشداران استان با تاکید بر سیاست محوری دولت در برگزاری سالم و باشکوه انتخابات امسال گفت: دولت با هرگونه سوگیری انتخاباتی فرمانداران و بخشداران به عنوان عوامل اصلی برگزاری انتخابات قاطعانه برخورد خواهد کرد.

وی با بیان اینکه انتخابات پروژه محوری دولت در روند تحکیم مردم سالاری دینی است، با هشدار در مورد ایجاد هرگونه خلل در روند سلامت انتخابات خاطر نشان کرد: صیانت از آرای عمومی و افزایش اعتماد مردم به دولت مسئولیت کلیدی دست اندرکاران اجرایی انتخابات است.

رئیس ستاد انتخابات مازندران یادآور شد: هرگونه سوگیری انتخاباتی از سوی بخشداران و فرمانداران می‌تواند به روند برگزاری سالم انتخابات خدشه وارد کند که سخت با این موارد برخورد خواهیم کرد.

این مسئول انتخابات را متعلق به مردم دانست و اظهار کرد: انتخابات تجلی پیوند آرمانی مردم با دولت و آرمان‌های حقیقی انقلاب اسلامی است.

سلگی همچنین با تاکید بر توجه فرمانداران به تقویت انگاره‌های فرهنگی بویژه در آستانه اربعین حسینی افزود: با هماهنگی دستگاه‌ها فرهنگی و فرمانداران همایش بزرگ عفاف زینبی در سواحل و تفرجگاه‌های مازندران برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت توجه به مقوله جهاد تبیین با هدف دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی و مقابله با شبهه افکنی معاندان نظام اسلامی افزود: در هفته دولت باید با هماهنگی فرمانداران نهضت تبیین دستاوردهای دولت سیزدهم در کوی و برزن استان راه اندازی شود.

معاون استاندار با تشریح بخشی از دستاوردهای دولت سیزدهم که در دل تحریم‌های ظالمانه استکبار و هجمه بی سابقه معاندان صورت گرفت خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم در اوج تحریم‌ها با شکستن انحصار و تعامل هوشمندانه با سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی کشور را از گروگان گیری ۸ ساله استکبار و دنباله‌های آن نجات داد.

این مسئول استانی یادآور شد: دولت مردمی سیزدهم بر پایه آرمان‌های انقلابی دیوار حائل بین ملت و دولتمردان را برداشت.

وی گفت: برخی جریان‌های سیاسی در داخل با هماهنگی بوق‌های تبلیغاتی دشمنان بیرونی انقلاب بی محابا دستاوردهای درخشان دولت را مورد هجمه قرار می‌دهند.

معاون استاندار مازندران افزود: ارتقای کارآمدی حکومت دینی رسالت سترگ مدیران دستگاه‌های اجرایی است.

وی ترویج فرهنگ دینی برای مقابله با هجمه‌های فرهنگی دشمنان را مسئولیت مهم فرمانداران دانست و افزود: پرچم فرهنگی استان باید در دست جریان انقلابی باشد

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × چهار =

جدیدترین

  • در آغوشِ سوگ و بیداری
  • وقتی میدان، «ذهن» بود نه خیابان!
  • ۲۵۶۱ روستا و ۸ هزار کرسی در مازندران
  • تشدید نظارت بر بازار رامسر در آستانه ماه رمضان
  • محدودیتی برای واردات کالاهای اساسی نداریم
  • گام بلند مازندران برای مدیریت پسماند
  • بازار مازندران در امنیت؛ سفره مردم در صیانت
  • باران زمستانی مهمان رامسر شد
  • وارونگی ارزش‌های انقلاب در رسانه‌های معاند
  • «آرمادای ترس» واشنگتن در آزمون ۴۷ ساله شکست خورد
  • بهره‌برداری از طرح‌های گازرسانی رامسر با اعتبار ۵۳۰ میلیارد تومان
  • مساجد محور آگاهی‌بخشی حقوقی و صیانت از ارزش‌های اجتماعی باشند
  • ایران در قلب شطرنج ژئوپلیتیک جهان نقش‌آفرینی می‌کند
  • تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
  • پاسخ هرگونه خطای محاسباتی دشمن، منطقه‌ای و گسترده خواهد بود
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت