پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

فرمانده کل ارتش: ارتش مورد احترام و اعتماد مردم است

امیر سرلشکر موسوی در آستانه ۱۹ بهمن روز نیروی هوایی ارتش، به صورت سرزده از فرماندهی آموزش های هوایی شهید خضرایی نیروی هوایی ارتش، بازدید...

کد خبر :23636 بهمن 17, 1400
چاپ
7 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از ارتش، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران به مناسبت دهه مبارکه فجر و در آستانه ۱۹ بهمن سالروز نیروی هوایی ارتش به صورت سرزده در فرماندهی آموزش‍ های هوایی شهید خضرایی نیروی هوایی ارتش حضور یافت و ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این یگان، روند آموزش‍ های ارائه شده را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.

وی ضمن تبریک چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و روز تاریخ ساز نیروی هوایی ارتش تصریح کرد: نیروی هوایی ارتش السابقون السابقون است و کارکنان ولایتمدار این نیروی الهی همواره در بزنگاه ها با بصیرت عمل کرده اند.

امیر سرلشکر موسوی در ادامه با تشریح اهمیت ۱۹ بهمن سال ۱۳۵۷ و حرکت شجاعانه کارکنان نیروی هوایی در میثاق با ولایت و پیوستن به انقلاب خاطرنشان کرد: بیعت تاریخی با امام خمینی ( ره) درروز ۱۹ بهمن، پیروزی انقلاب اسلامی را سرعت بخشید و پایه های انقلاب را محکم کرد و ضرورت دارد تاثیر این حرکت بی بدیل برای جوانان تشریح شود تا عزیزان دانشجو و هنرآموز ارزش حرکت شجاعانه، جهادی و تاریخ ساز نیروی هوایی الهی را بیشتر از قبل درک کنند.

فرمانده کل ارتش همچنین در دیدار با فرماندهان و مسئولان این مرکز گفت: مردم عزیز ایران اسلامی ارتش را دوست دارند و ارتش مورد احترام و اعتماد ملت شریف ایران است که این حسن اعتماد و احترام برای یکایک فرماندهان و کارکنان ارتش ارزشمند است و برای حفظ این جایگاه از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت مراکز آموزشی گفت: محیط‌های آموزشی و پژوهشی همواره حس اعتماد به نفس و عزت نفس را در دانشجویان و هنرآموزان تقویت و در ادامه نهادینه می کند.

فرمانده کل ارتش با تاکید بر لزوم استفاده از طرح‍های نخبگان و جوانان تحت آموزش در این یگان، افزود: از طرح‌های ابتکاری نخبگان جوان در نیروی هوایی و همه یگان‍های ارتش استقبال می‌کنیم و تمام تلاش خود را برای عملیاتی کردن این طرح‍ها به کار خواهیم بست.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 1 =

جدیدترین

  • دود بی‌تفاوتی بر فراز مازندران
  • نمایشگاه دستاوردهای روستایی
  • وقتی یک سوزن اُمید می‌شود
  • از قله‌ دیوان عالی تا قلعه مارکوه
  • برخورد با سرویس های غیرمجاز در دستور شورای ترافیک
  • استقرار گشت‌های قرنطینه دام در ورودی‌ شهرها
  • رامسر به کانون رویدادهای فرهنگی کشور نزدیک‌تر می‌شود
  • فرهنگ‌سازی یا مقابله؟
  • بحران پنهان در بیمارستان‌های دولتی مازندران
  • بزرگان فرهنگی، سرمایه ملی ما هستند
  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت