پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

نفر اول لیست سیاه سرمربی پرسپولیس در زمستان مشخص شد

مدافع تازه‌وارد پرسپولیس تبدیل به گزینه نخست خروج زمستانی از جمع سرخپوشان پایتخت شد.

کد خبر :23551 بهمن 2, 1400
چاپ
42 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از مهر، تیم فوتبال پرسپولیس ساعت ۱۸ امروز میزبان فولاد خوزستان در هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال است. این دیدار آخرین بازی دو تیم قبل از تعطیلات زمستانی لیگ برتر محسوب می‌شود تا در روزهای برگزاری بازی‌های تیم ملی ایران مقابل عراق و امارات در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در گروه A حواس مربیان و مدیران لیگ برتری به نقل و انتقالات میان فصل باشد.

یحیی گل محمدی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس که لیست خرید زمستانی اولیه خود را با اسامی لوسیانو پری از فولاد، پیمان بابایی از تراکتور، علیرضا کوشکی از پیکان و رامین رضائیان مدافع پیشین السیلیه قطر به باشگاه داده است قصد دارد برخی بازیکنان را نیز کنار بگذارد.

علیرضا ابراهیمی مدافع پرسپولیس که در ابتدای فصل به جمع سرخ‌پوشان ملحق شد به هیچ وجه نتوانست نظر کادر فنی را برای حضور در خط دفاعی جلب کند تا یحیی گل محمدی ترجیح دهد علی نعمتی و فرشاد فرجی را در کنار سید جلال حسینی بازی دهد اما علیرضا ابراهیمی جز یکی دو بازی توان قد علم کردن نداشته باشد.

خرید تابستانی یحیی با جنجالی که در ابتدای فصل به دلیل نیمکت نشینی راه انداخت از سوی گل محمدی اخراج شد اما عذرخواهی و وساطت حمید مطهری و افشین پیروانی باعث شد تا او فرصت دوباره برای تمرین کردن پیدا کند. با این حال گل محمدی باز هم از مدافع فصل گذشته گل گهر سیرجان استفاده نکرد تا او خیلی زود تبدیل به نفر اول لیست مازاد مدافع عنوان قهرمانی در زمستان شود.

گل محمدی عدم نیاز قطعی به ابراهیمی را اعلام کرده است تا این بازیکن در صورت پیدا کردن مشتری در نیم فصل دوم برای تیم دیگری به میدان برود.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + نوزده =

جدیدترین

  • نسل جوان؛ قلب تپنده انقلاب در گام دوم
  • نه جنگ نه صلح
  • آخرالزمان، عصر انتظار فعال است
  • انقلاب اسلامی پایان رنج مردم در رژیم پهلوی بود
  • پوشش ۹۰ درصدی درمان ناباروری تا هشدار افزایش دیابت
  • صداقت در انتظار، در سبک زندگی دینی و تبعیت عملی سنجیده می‌شود
  • بهره‌برداری از دو هزار و ۶۹۶ میلیارد تومان طرح صنعتی
  • صدای جوانان، کلید حکمرانی موفق در عصر اینترنت
  • پروژه‌های دهه مبارک فجر ۱۴۰۴ استان مازندران
  • کف خیابون
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۶۷ پروژه با اعتبار ۷۱۳ میلیارد تومان در دهه فجر
  • اگر جنگی راه بیاندازید، جنگ منطقه‌ای خواهد بود
  • حضور مردم ادامه دارد
  • پایگاه هوایی اطفای حریق در راه است
  • «فروپاشی ذهنی» پروژه آمریکا برای ایرانی‌ها
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت