پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

نظام اسلامی هیچ گاه زیربار قراردادهای ننگین نمی‌رود/ازدواج جوانان تسهیل شود

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: ما به عظمت مجاهدان و جهادگران در دفاع مقدس طی ۴۰ سال اخیر انواع جنگ‌ها و فشارها را تحمیل کردیم و نظام اسلامی هیچ گاه زیربار چنین قراردادهای ننگینی...

کد خبر :23543 بهمن 2, 1400
چاپ
5 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در خطبه‌های نمازجمعه ساری با تاکید بر تقوی الهی و گرامیداشت ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن اظهار داشت: باید به سنت پیامبر درباره مسئله ازدواج توجه ویژه کرد.

وی با عنوان اینکه برای ازدواج جوانان باید تسهیل کرد، گفت: بالابردن سن ازدواج برخلاف سنت پیامبر اسلام است و بسیاری از سنت‌های غلط غربی در زندگی ما پیاده می‌شود.

امام جمعه ساری با گرامیداشت سالروز شهادت نواب صفوی و فداییان اسلام به جایگاه این گروه و شهید اشاره و اضافه کرد: در عصر خفقان این جمعیت و جوانان و شهید نواب صفوی با حرکت خود تحولی را در جامعه ایجاد کرد و اولین جرقه‌های جهاد و انقلاب را کلید زد.

محمدی لائینی همچنین سالگرد ارتحال آیت الله نظری خادم الشریعه را گرامی داشت و گفت: در سفر آیت الله اعرافی رئیس حوزه‌های علمیه شاهد دستاوردهای پرخیر وبرکتی بودیم.

نماینده ولی فقیه در مازندران ششم بهمن یادآور حماسه مردم آمل در سال ۶۰ را گرامی داشت و افزود: مردم آمل در این حماسه از شهر، نظام و انقلاب دفاع کردند و حضرت امام راحل در وصیت نامه الهی و سیاسی از این شهر یاد کرده‌اند.

وی گفت: منافقان و کمونیست‌ها به شهر حمله کردند و تعدادی را به شهادت رساندند ولی مردم برابر این توطئه ایستادند و جانانه دفاع کردند.

محمدی لائینی با اشاره به آئین تودیع و معارفه فرماندار ساری و تقدیر تمجید از فرماندار سابق و جدید ساری اظهار داشت: این مدیریت‌ها و پست‌ها باید تغییر یابد و هر فردی با ابتکاری جدید به جامعه خدمت کند.

نماینده ولی فقیه در مازندران به فرمایش حضرت امام راحل درباره حضرت فاطمه زهرا (س) اظهار داشت: حضرت فاطمه زهرا زبده در دین، انسانت و الگو بود و ما باید فرزندانی تربیت کنیم و خانواده‌هایی شکل دهیم که خروجی آن فرزندان مؤمن باشند که حاضر به تجاوز به بیت المال و منابع طبیعی نباشند.

وی با اشاره به ساخت و ساز در حاشیه رود چالوس بر لزوم تخریب این ساخت و سازها تاکید کرد و گفت: متأسفانه بستر رودخانه‌ها، دریا و منابع طبیعی توسط افراد و دستگاه‌ها دزدیده و خرده می‌شود.

محمدی لائینی به قرارداد ننگین رویترز اشاره کرد و گفت: ما به عظمت مجاهدان و جهادگران در دفاع مقدس طی ۴۰ سال اخیر انواع جنگ‌ها و فشارها را تحمیل کردیم و نظام اسلامی هیچ گاه زیربار چنین قراردادهای ننگینی نرفت و زیر بار قرارداد ننگین برجام نخواهیم رفت.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + هجده =

جدیدترین

  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • مشارکت ۲۳ میلیاردی مازندرانی‌ها در «نذر قربانی»
  • سگ‌گردانی در مازندران ممنوع شد
  • مگس‌ها و زخم قربانیان فضای مجازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت