پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

اقدام خوب دولت برای افزایش حقوق‌ها در سال ۱۴۰۱

یک کارشناس اقتصادی گفت: تصمیم دولت برای افزایش پلکانی حقوق کارمندان دولت در سال آینده تصمیمی عادلانه و منطقی به حساب می آید اما الزاماتی نیز دارد که لازم است رعایت...

کد خبر :23254 آذر 14, 1400
چاپ
13 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل ازبلاغ؛ مدتی قبل بخشنامه بودجه ۱۴۰۱ توسط رئیس جمهور به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد.

مفاد بخشنامه مذکور و اظهارات مسئولان امر از جمله مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه، بیانگر آن است که در سال آتی افزایش حقوق‌ها به صورت پلکانی خواهد بود؛ بدین معنا که کارمندانی که کمترین حقوق را دریافت می‌کنند از افزایش حقوق بالاتری برخوردار خواهند بود و برعکس.

آنطور که پیش بینی می‌شود، برای سال آینده افزایش حقوق‌ها بین ۱۰ تا ۳۰ درصد با توجه به دریافتی کارکنان در نوسان خواهد بود و برای هر کارمند فرمولی خاص با توجه به حقوق وی در نظر گرفته خواهد شد.

حسن موسوی فرد کارشناس اقتصادی در خصوص وضعیت افزایش حقوق‌ها در سال آینده گفت: اگر مد نظر ما این است که شکاف‌ها در دریافتی‌ها را کاهش دهیم، راهکار در پیش گرفته شده منطقی و مناسب به نظر می‌رسد. یعنی قرار بر این است که کسانی که حقوق کمتری دریافت می‌کنند، رشد بالاتر و کسانی که دریافتی‌های بیشتری دارند، به مراتب افزایش دستمزد کمتری داشته باشند. اما در این خصوص یک نکته وجود دارد؛ کسانی که حقوق‌های بالاتری دریافت می‌کنند، علاوه بر دریافتی‌های مستمر، دریافتی‌های غیرمستمر بسیار زیادی نیز دارند که اگر بخواهیم افزایش حقوق‌ها به صورت پلکانی و عادلانه باشد، باید ملاک ما مجموع دریافتی کارمندان باشد نه مستمری آن‌ها.

وی ادامه داد: زیرا کسانی که دریافتی‌های پایین‌تری دارند، دریافتی‌های غیرمستمر کمتری دارند. اما کسانی که دریافتی‌های بالاتری دارند، مزایای غیرمستمر آنها نیز چشم گیر است. مواردی مانند حق الجلسات و پاداش و … جزو مزایای غیرمستمر به حساب آمده که موجب افزایش حقوق کارمندان می‌شود. بنابراین اگر بتوانیم فرایند را طوری تنظیم کنیم که این افزایش حقوق پلکانی روی سرجمع حقوق افراد باشد، حتماً نتیجه کار عادلانه تر و منطقی‌تر خواهد بود.

این کارشناس اقتصادی در ادامه اظهار کرد: از آنجا که احکام در دولت متفاوت است، ممکن است کارمندان در رتبه‌های پایین‌تر دریافتی‌های بیشتری داشته باشند. مانند ایثارگری و شرایط خاص دیگر. لذا گاهاً حقوق کارکنان از مدیران بالاتر می‌رود. نیاز است برای این رخداد نیز تدابیر لازم اتخاذ شود.

موسوی فرد در پایان گفت: از طرفی باید تفاوت پرداخت میان مدیران و کارکنان رعایت شود تا انگیزه مدیر و کارکنان از بین نرود. لذا لازم است به این استثنائات توجه شود تا شاهد درهم ریختگی در نظام حقوق و دستمزد نشویم. در دهه‌های گذشته برخی سال‌ها از طرف دولت اعلام شده که افزایش ثابتی به همه کارمندان ارائه می‌شود و در برخی سال‌ها نیز افزایش پلکانی در پیش گرفته شده است. به نظر بنده در شرایط فعلی افزایش پلکانی منطقی‌تر و عادلانه تر خواهد بود./مهر

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × یک =

جدیدترین

  • داغ شدن هشتگ قافله‌فاطمی هم‌زمان با تشییع شهدای گمنام
  • سرعت پیری باید متوقف شود
  • اصلاحات تازه برای بازنشستگان و کالابرگ در راه است
  • جامعه امروز بیش از هر زمان نیازمند تفکر بسیجی است
  • مازندران در سراشیبی خاموش جمعیت
  • از قنات تا چاه عمیق
  • شبکه ایران یاران جوان بازوی عملیاتی سمن‌ها در کشور
  • رامسر یک گام تا احیای پروازهای پایدار
  • اجرای طرح توانمندسازی ایثارگران در ۸ استان کشور
  • دود بی‌تفاوتی بر فراز مازندران
  • نمایشگاه دستاوردهای روستایی
  • وقتی یک سوزن اُمید می‌شود
  • از قله‌ دیوان عالی تا قلعه مارکوه
  • برخورد با سرویس های غیرمجاز در دستور شورای ترافیک
  • استقرار گشت‌های قرنطینه دام در ورودی‌ شهرها
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت