پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

زوج های امروزی درک درستی از ازدواج ندارند

یک روانشناس بالینی گفت:زوج های امروزی درک درستی از ازدواج ندارند.

کد خبر :22709 شهریور 8, 1400
چاپ
78 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از ایسنا ، گلناز وطن خواه روان شناس بالینی در گفت و گویی با عنوان اینکه مشکل در واقع از اینجا شروع میشود که ما متوجه نشدیم وارد شرایط اجتماعی فرهنگی جدیدی شدیم که پایه و اساس ازدواج های مارا تغییر داده است،  خاطرنشان کرد: ازدواج های امروز در واقع شباهتی به ازدواج های گذشته ندارد و اگر ما معیار های انتخابمان را بروز نکنیم و براساس آن سعی نکنیم که انتخاب های درست داشته باشیم مطمئنا در آینده دچار مشکلات زیادی خواهیم شد

وی افزود : یکی از مسائل اصلی در این حوزه این است که ما انتخابمان را بر پایه احساساتمان قرار می دهیم و سعی می کنیم که زندگیمان را به صورت عقلانی جلو ببریم و این باعث می شود که واقعیت ها دیده نشود و نتوانیم آنطور که باید و شاید انتخاب درستی داشته باشیم پس شروع مشکل در انتخابمان است.

وطن خواه یادآور شد : مسئله دوم ما پس از اینکه دست به انتخاب زدیم و تصمیم گرفتیم ازدواج کنیم این است که‌ تعریف درستی از ازدواج نداریم و اصلا نمیدانیم چیکار میکنیم و چرا وارد این معقوله بنام ازدواج شدیم و نمیدانیم که ازدواج چه چالش هایی را با خودش به همراه دارد.

این روانشناس تصریح کرد:  مسئله بعدی هم این است  که ما مهارت های لازم برای ازدواج را نداریم در دنیای امروز شبیه گذشته ها نمیشود زندگی کرد و بنابراین زوج های امروزی نمیتوانند بر اساس معیار های گذشته پدر و مادرانشان یا ازدواج های فامیلی دست به  ازدواج بزنند و همه اینها ایجاد مشکل می کند.

وی با بیان اینکه ریشه بسیاری از این مشکلات در درون خودمان است، خاطرنشان کرد:ما به عنوان افرادی که شناخت درستی حتی از خودمان نداریم چگونه می توانیم درباره جنس مخالف و مسائل فرهنگی و آداب و رسوم وی شناخت جامع و کاملی داشته باشیم.

وطن خواه با اشاره به اینکه یکی از مسائل مهم  که در زوج ها دیده می شود و به اختلافشان دامن می زند این است  که این ما بودن در ازدواج را درک نمیکنند،افزود: یعنی هرکدام از طرفین فکر می کنند ازدواج تنها برای رفع نیازهای خودشان است و درکی از نیازهای طرف مقابل ندارند.

این روانشناس بالینی ادامه داد :اگر زوج های ما تعریف درستی از ازدواج داشته باشند شاید نیمی از مسائلشان را بتوانند حل کنند و مشکلاتشان را در همین تعریف درستی از ازدواج بتوانیم رفع و رجوع بکنیم.

وی با بیان اینکه راه حل برون رفت از این ماجرا این است که مشاوره پیش از ازدواج باید اجباری باشد،تصریح کرد: باید از سال های قبل ازدواج در مدارس یا مراکز آموزشی ، آموزش هایی برای مهارت های زندگی به خصوص مهارت برای رابطه با جنس مخالف آموزش داده شود.

وطن خواه افزود: در مورد ازدواج صحبت های بسیار ویژه و بیشتری در رسانه ها و مدارس از طریق افرادی که واقعا اطلاعاتی از این مسائل دارند و به درستی می توانند مطالب را انتقال بدهند انجام شود و اینکه مشاوره پیش از ازدواج بسیار می تواندموثر باشد.

گفت و گو: نیایش عرب

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 2 =

جدیدترین

  • اشغال ۸۳ درصدی مراکز اقامتی مازندران
  • مردم پس از ۴۷ سال درباره انقلاب چه می‌گویند؟
  • چرا مردم ۴۷ سال با انقلاب ماندند؟
  • ۳۰ شب ایستادگی؛ دست برتر با ایران
  • دستور ویژه برای کنترل قیمت‌ها و یکسان‌سازی نرخ‌ها
  • ما با یزیدیان بیعت نمی‌کنیم
  • کمبودی در تأمین مرغ و کالاهای اساسی نداریم
  • فرسایش «سرمایه اجتماعی» در سایه‌ غیبت‌های مصلحتی
  • میزبانی از بیش از ۷۰۰ هزار نفرشب تا ۱۰ فروردین
  • دریابان تنگسیری بر اثر شدت جراحات به لقاءالله پیوست
  • اجرای نظام ارجاع در صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
  • آماده‌باش ۲۷۳ تیم هلال احمر در جنگ رمضان
  • نغمه کار در شالیزارها
  • افزایش ۶ درصد تردد نوروزی خودروها در محورهای مازندران
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت