پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش
  • گزارش تصویری
  • گفتگو
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

بارش باران در بیش از ۱۰ استان/ کاهش دمای هوا از هفته آینده

مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به وقوع رگبار و رعد و برق در بیش از ۱۰ استان کشور، از کاهش دما در بیشتر مناطق کشور از ابتدای هفته آینده خبر...

کد خبر :22423 مرداد 20, 1400
چاپ
1 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از ایسنا ، اظهار کرد: امروز (۲۰ مرداد) به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب، رشد ابر گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، ارتفاعات رشته کوه البرز در قزوین، البرز  تهران، ارتفاعات زاگرس مرکزی و همچنین در برخی نقاط هرمزگان، جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و فارس ‌پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: فردا و جمعه (۲۱ و ۲۲ مرداد) در مناطقی از شمال غرب کشور و ارتفاعات البرز مرکزی همچنین در برخی نقاط هرمزگان، جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و فارس به‌ویژه در ساعات بعدازظهر رشد ابر، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید مورد انتظار است.

به گفته مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی، شنبه و یکشنبه (۲۳ و ۲۴ مرداد) در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، برخی نقاط اردبیل و غرب گیلان و در ارتفاعات البرز مرکزی افزایش ابر و رگبار ‌پراکنده رخ می‌دهد و در سایر مناطق کشور آسمان آفتابی خواهد بود.

ضیاییان ضمن بیان اینکه از ابتدای هفته آینده در بیشتر مناطق کشور دمای هوا روند کاهشی دارد، گفت: طی ‌پنج روز آینده در برخی نقاط شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور به‌ویژه در زابل وزش باد شدید رخ می‌دهد که گاهی با خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا همراه خواهد بود. طی این مدت دریای عمان نیز مواج است.

مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۲۱ مرداد) صاف و گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۹ سانتیگراد و طی روز ‌جمعه (۲۲ مرداد) نیز صاف و گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲۰ و ۲۱ مرداد) اهواز با بالاترین دمای ۴۹ و ۵۰ درجه سانتیگراد گرمترین و ارومیه با بیشینه دمای ۳۵ و ۳۳ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان‌های کشور هستند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین

  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • مشارکت ۲۳ میلیاردی مازندرانی‌ها در «نذر قربانی»
  • سگ‌گردانی در مازندران ممنوع شد
  • مگس‌ها و زخم قربانیان فضای مجازی
  • غدیر؛ استمرار ولایت اولیای خدا
  • وقتی یک وام کوچک، یک شغل بزرگ می‌سازد
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش
  • گزارش تصویری
  • گفتگو
  • یادداشت