پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

روایت «سیگار» از حیف و میل میلیونیِ دلارهای آمریکا

دفتر «جان سپکو» سربازرس ویژه آمریکا در امور بازسازی افغانستان در گزارش جدید خود اعلام کرد که وزارت دفاع آمریکا حدود ۶۷۵ میلیون دلار پول بازسازی افغانستان را هدر داده...

کد خبر :19280 دی 20, 1396
چاپ
53 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ، دفتر سربازرس ویژه آمریکا در امور بازسازی افغانستان موسوم به «سیگار» اعلام کرد که وزارت دفاع آمریکا صدها میلیون دلار پول بازسازی برای افغانستان را هدر داده است.

دفتر «جان سپکو» سربازرس ویژه آمریکا در امور بازسازی افغانستان در گزارش جدید خود اعلام کرد که وزارت دفاع آمریکا حدود ۶۷۵ میلیون دلار پول بازسازی افغانستان را هدر داده است.

«جان سپکو» اظهار داشت: از جمله ۸۲۳ میلیون دلار بودجه بازسازی که برای افغانستان در نظر گرفته شده بود ۶۷۵ میلیون دلار آن هدر رفته است.

دفتر سیگار تصریح کرد این گزارش تحقیقاتی بر اساس تقاضای «چارلز گارسلی» رئیس کمیته قضایی سنای آمریکا صورت گرفته است.

بر اساس این گزارش، وزارت دفاع افغانستان از سال‌های ۲۰۱۱ میلادی تا سال ۲۰۱۴ میلادی ۶۷۵ میلیون دلار را در پروژه‌های نامناسب به مصرف رسانده است که بسیاری از این پروژه‌ها به دلیل نگرانی‌های امنیتی تکمیل نشده است.

در این گزارش تاکید شده است که میلیاردها دلار کمک جامعه جهانی برای بهبود زندگی افغان‌ها در ۱۵ سال گذشته حیف و میل شده و کمتر برای ساختارهای افغانستان به مصرف رسیده است.

سال ۲۰۱۱ میلادی وزارت دفاع آمریکا پروژه «کار و ثبات» را در جریان عملیات‌های نظامی در برخی از مناطق افغانستان به اجرا درآورد که هدف آن رشد اقتصادی همزمان با عملیات‌های نظامی بود و کنگره آمریکا نیز ۸۲۳ میلیون دلار را برای اجرای این پروژه اختصاص داد.

فساد اداری پس از امنیت بزرگترین چالش‌ در مسیر بازسازی افغانستان محسوب می‌شود و پیش از این نیز بارها در برخی از گزارش‌های سیگار درباره فساد اداری نیروهای نظامی آمریکا نیز افشاگری شده بود.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + 1 =

جدیدترین

  • «نشان ملی برکت» به قرارگاه جهادی علمدار اهدا شد 
  • تأکید بر احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه های دسترسی
  • آغاز هفتمین رویداد تولید محتوای بسیج مازندران در قائم‌شهر
  • ترک‌فعل در حوزه جنگل و هوای پاک مشهود است
  • داغ شدن هشتگ قافله‌فاطمی هم‌زمان با تشییع شهدای گمنام
  • سرعت پیری باید متوقف شود
  • اصلاحات تازه برای بازنشستگان و کالابرگ در راه است
  • جامعه امروز بیش از هر زمان نیازمند تفکر بسیجی است
  • مازندران در سراشیبی خاموش جمعیت
  • از قنات تا چاه عمیق
  • شبکه ایران یاران جوان بازوی عملیاتی سمن‌ها در کشور
  • رامسر یک گام تا احیای پروازهای پایدار
  • اجرای طرح توانمندسازی ایثارگران در ۸ استان کشور
  • دود بی‌تفاوتی بر فراز مازندران
  • نمایشگاه دستاوردهای روستایی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت