یکی از روشهایی که میتوانید برای افزایش مصرف سبزیجات توسط کودکان مد نظر قرار دهید، تهیه اسموتی است. بیشتر کودکان نمیتوانند در برابر نوشیدنیهای رنگارنگ مقاومت کنند و شما میتوانید به راحتی و با استفاده از میوهها و سبزیجات سالم و مغذی اسموتیهایی خوشمزه را تهیه کنید.
اسموتی موز-کیل
کیل یک ماده غذایی مغذی محسوب میشود، که فواید سلامت مختلفی را ارائه میکند. با جایگزینی تدریجی این ماده غذایی با سبزیجات دیگر میتوانید فرزندان خود را به طعم آن عادت دهید. از سوی دیگر، موز غلظت و بافت کرمی بیشتری به این اسموتی میدهد، مزه سبزیجات برگدار را پوشش داده و محتوای مواد معدنی و ویتامینهای آن را هرچه بیشتر تقویت میکند.
مواد تشکیل دهنده:
یک فنجان کیل (خرد شده)
یک فنجان اسفناج (خرد شده)
یک عدد موز (تازه یا منجمد)
یک قاشق چایخوری دانههای کتان
نصف فنجان شیر شیرین نشده سویا یا مغزهای خوراکی
یک قاشق چایخوری شیره افرا یا عسل
روش تهیه:
ابتدا، دانههای کتان را در یک دستگاه آسیاب ریخته و پودر کنید. سپس، آن را به همراه کیل، موز، شیره افرا یا عسل، و شیر سویا درون مخلوط کن ریخته و تا زمانی که ترکیبی با بافتی نرم و یکدست شکل بگیرد به هم زدن ادامه دهید.
اسموتی چغندر-بری
چغندر منبع خوبی برای ویتامین C، پتاسیم، منگنز، و فولات است. اسموتی چغندر-بری شیرینی طبیعی چغندر را با قدرت آنتی اکسیدانی بلوبری و آب پرتقال ترکیب میکند تا محصولی میوهای با رنگی غلیظ که خوشمزه و سالم نیز است، شکل بگیرد.
مواد تشکیل دهنده:
یک فنجان چغندر (پوست گرفته و خرد شده)
یک فنجان بلوبری (تازه یا منجمد)
یک عدد موز (خرد شده و منجمد)
یک فنجان یخ
یک فنجان آب پرتقال
روش تهیه:
یخ، چغندر، بلوبری، موز و آب پرتقال را درون مخلوط کن ریخته و تا زمانی که ترکیبی با بافت نرم و یکدست شکل بگیرد به هم زدن ادامه دهید.
اسموتی اسفناج
سبزیجات برگدار، مانند اسفناج، سرشار از فیبر غذایی و مواد مغذی گیاهی هستند. عطر و طعم سبزیجات برگدار را میتوانید با میوههایی مانند سیب و انگور متعادل کنید که آنها نیز سرشار از ویتامینها و فیبر غذایی هستند و مزه خوبی به اسموتی میبخشند.
مواد تشکیل دهنده:
یک فنجان برگ اسفناج (خرد شده)
نصف یک عدد سیب (پوست گرفته و خرد شده)
یک موز رسیده (تازه یا منجمد)
یک فنجان انگور بی دانه
مقداری ماست وانیلی
روش تهیه:
برگهای خرد شده اسفناج، سیب، موز، انگور و ماست را درون مخلوط کن ریخته و تا زمانی که ترکیبی با بافت نرم و یکدست شکل بگیرد به هم زدن ادامه دهید.