پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

قتل ۳ عضو خانواده پایان عضویت در شبکه‌های اجتماعی

راز مرد شکاک که همسر باردار و فرزند هفت ساله‌اش را قربانی سوءظن خود کرده بود، با بررسی تلفن همراهش فاش شد.

کد خبر :17595 آذر 13, 1396
چاپ
65 Views
0 نظر
  به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ،به گزارش مشرق، رسیدگی به این پرونده همزمان با کشف جسد زنی باردار و کودک هفت ساله‌اش در یکی از محله‌های بندرعباس در دستور کار تیم جنایی قرار گرفت. کارآگاهان پلیس آگاهی و بازپرس جنایی در محل مرگ مادر و فرزند حاضر شدند. آثار کبودی روی گردن مادر و فرزند دیده می‌شد که این موضوع احتمال قتل آنها را مطرح کرد.

سرهنگ عبدالمجید کرمی، رئیس پلیس آگاهی استان هرمزگان در این باره به جام جم گفت: تحقیقات میدانی ماموران نشان داد، مادر باردار و فرزندش تبعه یکی از کشورهای همسایه بودند. پدر خانواده نیز به‌خاطر شغلش در یکی از جزایر کار می‌کرد و بعد از سه ماه کار در جزیره چند روزی را به خانه می‌آمد. این در حالی بود که همسایه‌ها در تحقیقات اعلام کردند، روز قبل از قتل صدای درگیری زن جوان و شوهرش به نام جلیل را شنیده‌اند.

وی افزود: با کشف این سرنخ پدر خانواده دستگیر شد و در بازجویی‌ها گفت در روز مرگ همسر و فرزندش در خانه حضور نداشته است. بررسی تلفن همراه متهم نشان داد او با افراد متعددی در شبکه‌های اجتماعی ارتباط دارد و بر سر همین موضوع با همسرش اختلافی شدید داشت. در ادامه با گزارش پزشکی قانونی مبنی بر مرگ مادر و فرزندش براثر خفگی، روند رسیدگی به پرونده وارد مرحله‌ای تازه شد.

رئیس پلیس آگاهی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: بازجویی‌ها از تنها مظنون پرونده ادامه داشت تا این که او لب به اعتراف گشود و به قتل همسر و فرزندش اعتراف کرد و گفت: «به خاطر این‌که دور از خانواده بودم بیشتر وقت خود را در شبکه‌های اجتماعی می‌گذراندم و با زنان در ارتباط بودم. همین ارتباط باعث شد از شش ماه قبل به همسرم مشکوک شوم. هر وقت که به او زنگ می‌زدم در حال مکالمه با تلفن بود و این شک مرا بیشتر کرد. حس می‌کردم او هم مثل من با افراد غریبه ارتباط دارد. شب حادثه به خانه آمده و بر سر همین موضوع با همسرم درگیر شدم. او شش ماهه باردار بود و تلاش می‌کرد به جنین آسیبی نرسد. با دست گلویش را گرفتم و محکم فشار دادم. وقتی به خودم آمدم او دیگر نفس نمی‌کشید. بعد از قتل همسرم، احساس کردم فرزند هفت‌ ساله‌ام خودش را به خواب زده و شاهد قتل مادرش بوده است. به همین خاطر از ترس این‌که موضوع را به کسی بازگو نکند او را هم با دستانم خفه کردم.

 

سرهنگ کرمی در پایان گفت: متهم پس از اعتراف به قتل همسر ۲۲ ساله، فرزند هفت ساله و جنین شش ماهه و بازسازی صحنه قتل با صدور قرار بازداشت موقت، به پلیس آگاهی منتقل شد.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − هشت =

جدیدترین

  • ۳۰ شب ایستادگی؛ دست برتر با ایران
  • دستور ویژه برای کنترل قیمت‌ها و یکسان‌سازی نرخ‌ها
  • ما با یزیدیان بیعت نمی‌کنیم
  • کمبودی در تأمین مرغ و کالاهای اساسی نداریم
  • فرسایش «سرمایه اجتماعی» در سایه‌ غیبت‌های مصلحتی
  • میزبانی از بیش از ۷۰۰ هزار نفرشب تا ۱۰ فروردین
  • دریابان تنگسیری بر اثر شدت جراحات به لقاءالله پیوست
  • اجرای نظام ارجاع در صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
  • آماده‌باش ۲۷۳ تیم هلال احمر در جنگ رمضان
  • نغمه کار در شالیزارها
  • افزایش ۶ درصد تردد نوروزی خودروها در محورهای مازندران
  • اعلام اسامی کاندیداهای انتخابات شورای اسلامی شهرستان رامسر
  • بررسی روند خدمات‌رسانی نوروزی
  • تمدید ساعت کاری ادارات تا ۱۵ فروردین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت