پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

اشتباهاتی که از خاصیت سیر کم می‌کنند

له کردن سیر باعث می‌شود مولکول‌های سیر از هم جدا شوند و سیر طعم تندی پیدا کند. در حالی که ریز کردن سیر طعم قوی به سیر می‌دهد، رنده کردن آن طعم خامی و سوزش...

کد خبر :17371 آذر 7, 1396
چاپ
3 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، احتمالا به خاطر بوی سیر شاید تمایل چندانی به استفاده از سیر در غذا نداشته باشید، اما باید بدانید سیر یکی از موادی است که به عنوان یک آشپز باید در غذا‌ها استفاده کنید. از هزاران سال پیش سیر یکی از مواد غذایی محبوب در بین افراد بوده است، اما امروزه توجه کمتری به این ماده غذایی باارزش می‌شود. در این مطلب به نقل از سایت کاویاب به شما خواهیم گفت: چه اشتباهاتی موجب کاستن از ارزش غذایی سیر می‌شود و چگونه باید به شیوه‌ای درست از سیر در غذا استفاده کرد.

اشتباهاتی که از خاصیت «سیر» کم می‌کنند

اشتباهات رایج در استفاده از سیر عبارتند از:

خرید سیر منجمد شده: ما سعی می‌کنیم با خرید مواد غذایی از جمله سیر و پیاز کنسرو شده و منجمد شده در وقت صرفه جویی کنیم، اما قرار گرفتن سیر داخل بطری‌های کنسروی و غوطه ور شدن در روغن زیتون اصلا مناسب و درست نیست و بوی بد و طعم کهنگی به غذا می‌دهد.

پوست کندن نامناسب: اگر می‌خواهید از پهلوی چاقو به منظور کندن پوست سیر استفاده کنید، این ترفند را امتحان کنید. حبه‌های سیر را داخل یک بطری شیشه‌ای قرار داده و درب آن را ببندید، بطری را با شدت تکان دهید. بدین صورت پوست سیر به سرعت کنده می‌شود و می‌توانید به راحتی آن‌ها را جدا کنید.

له کردن سیر: له کردن سیر باعث می‌شود مولکول‌های سیر از هم جدا شوند و سیر طعم تندی پیدا کند. در حالی که ریز کردن سیر طعم قوی به سیر می‌دهد، رنده کردن آن طعم خامی و سوزش می‌دهد.

خریدن سیر کهنه: در خرید سیر باید توجه کنید که حتما سیر تازه خریداری کنید. مطمئن شوید پوسته خارجی سیر نرم یا خشک نباشد و اگر ساقه سبزی از میانه آن جوانه زده باشد، یعنی چندان تازه نیست.

 

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 3 =

جدیدترین

  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • مشارکت ۲۳ میلیاردی مازندرانی‌ها در «نذر قربانی»
  • سگ‌گردانی در مازندران ممنوع شد
  • مگس‌ها و زخم قربانیان فضای مجازی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت